Ελλάδα

«Βλέπουν» Εθνική Ταχτσίδης-Κονέ

Στη Ρώμη βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Φερνάντο Σάντος, όπως αποκαλύπτει σήμερα (18/09) η στήλη «Tρελός του χωριού» της SportDay. Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός ταξίδεψε στην «αιώνια πόλη» με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τον Παναγιώτη Κονέ στο Ρόμα - Μπολόνια. Πολλές οι πιθανότητες να κληθούν στην Εθνική για τους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία.

Στη Ρώμη βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο Φερνάντο Σάντος, όπως αποκαλύπτει σήμερα (18/09) η στήλη «Tρελός του χωριού» της SportDay.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός ταξίδεψε στην «αιώνια πόλη» με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και τον Παναγιώτη Κονέ στο Ρόμα - Μπολόνια.

Και τα δύο Ελληνόπουλα αγωνίστηκαν ως βασικοί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ο δεύτερος έβγαλε μία ασίστ στο ένα από τα τρία τέρματα των φιλοξενούμενων.

Ο Ταχτσίδης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ζντένεκ Ζέμαν και φαίνεται ότι έχει πάρει τη φανέλα των «τζιαλορόσι» στο σπίτι του.

Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες του 21χρονου χαφ να κληθεί στην Εθνική για τους αγώνες με τη Βοσνία και τη Σλοβακία, οι οποίοι είναι οι σημαντικότεροι αγώνες στην προκριματική φάση του Μουντιάλ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μέχρι σήμερα ο Ταχτσίδης δεν έχει παίξει ξανά στην Ανδρών.

Ωστόσο, και ο Κονέ είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στην αποστολή της «γαλανόλευκης».

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μπολόνια είχε «κοπεί» από τον Σάντος από την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Euro 2012.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x