Stoiximan Super League

Μπατσινίλας: «Χάθηκε η ισορροπία στις γραμμές»

Στην απώλεια κάποιων ποδοσφαιριστών και στην αργή προσαρμογή των νέων αποδίδει ο Κώστας Μπατσινίλας την ως τώρα κακή απόδοση του Παναθηναϊκού. «Σημαντικές απώλειες οι Σιμάο-Κλέιτον, δεν έδεσαν ακόμη αυτοί που ήρθαν», είπε μεταξύ άλλων ο παλιός άσος του «τριφυλλιού μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην απώλεια κάποιων ποδοσφαιριστών και στην αργή προσαρμογή των νέων αποδίδει ο Κώστας Μπατσινίλας την ως τώρα κακή απόδοση του Παναθηναϊκού.

«Σημαντικές απώλειες οι Σιμάο-Κλέιτον, δεν έδεσαν ακόμη αυτοί που ήρθαν», είπε μεταξύ άλλων ο παλιός άσος του «τριφυλλιού μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Μπατσινίλας στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας:

«Δεν είναι σε καλή κατάσταση ο Παναθηναϊκός. Ήρθανε αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές και βλέπω πως δεν έχουνε δέσει ακόμη. Χάθηκαν και κάποιοι σημαντικοί παίκτες όπως ο Σιμάο με τον Κλέιτον και χάθηκε η ισορροπία στις γραμμές. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Φυσικά, υπάρχει θέμα στο σκοράρισμα. Ο Κουίνσι θα δώσει άλλη πνοή αλλά πρέπει να βελτιωθεί επιθετικά η ομάδα, να δουλέψει στα τελειώματα. Οι επιθετικοί είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Πρέπει να το έχουν και λίγο έμφυτο το γκολ. Ο προπονητής δεν μπορεί να τους μάθει να βάζουν γκολ, μόνο να δουλέψει στα τελειώματα.

Το επιθετικό πρόβλημα λύνεται και με άλλους τρόπους. Όπως τα στημένα. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός πήρε πολλούς βαθμούς με γκολ από τον Βύντρα και τον Μπουμσόνγκ. Πρέπει και οι πίσω να βάζουν γκολ.

Όσο για τους επιθετικούς, δεν ξέρω για τον Φορναρόλι επειδή είναι νωρίς ακόμη, αλλά ο Τοτσέ παρότι δεν είναι γρήγορος, βρίσκεται στις φάσεις κι ας τα χάνει. Κάποια στιγμή θα τα βάλει. Πρέπει να δουλέψει στα τελειώματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x