Stoiximan Super League

Μεταγραφικά πλάνα στον ΠΑΟΚ

Τι κι αν η επόμενη μεταγραφική περίοδος ξεκινά το… 2013; Στον ΠΑΟΚ ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους εν όψει της χειμερινής περιόδου, αλλά και του καλοκαιριού για την ενίσχυση της ομάδας. Τι χρήματα είναι διατεθειμένος να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης και σε ποιες θέσεις δίνεται προτεραιότητα. Τα πλάνα του Δώνη εν όψει Ξάνθης.

Τι κι αν η επόμενη μεταγραφική περίοδος ξεκινά το… 2013; Στον ΠΑΟΚ ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους εν όψει της χειμερινής περιόδου, αλλά και του καλοκαιριού για την ενίσχυση της ομάδας. Η έλευση του Ιβάν Σαββίδη στα μέσα Αυγούστου δεν έδωσε στον «Δικέφαλο του Βορρά» τον απαιτούμενο χρόνο για τις απαραίτητες κινήσεις, αλλά η απόφαση για προσθήκες που θα ανεβάσουν την ποιοτική στάθμη της ομάδας είναι ειλημμένη και πλέον… λεφτά υπάρχουν.

Οι Δώνης, Γεωργιάδης και Κωστίκος ήδη έχουν αρχίσει τη σχετική προεργασία και έχουν εντοπίσει 7-8 παίκτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο νέος μεγαλομέτοχος έχει αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ με 4-5 παίκτες ενδεκάδας με κασέ που μπορεί να φτάνει και τις 500.000 ευρώ, ενώ πλέον δεν εξετάζονται μόνο ελεύθεροι αλλά και παίκτες με συμβόλαιο που μπορούν να έρθουν με αγορά.

Η πλειονότητα των προσθηκών θα γίνει το καλοκαίρι, όταν και θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές στην αγορά, αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν 1-2 καλές κινήσεις και το χειμώνα. Οριστική απόφαση για τις θέσεις που θα ενισχυθεί η ομάδα δεν υπάρχει, αλλά φαίνεται πως προτεραιότητα αποτελεί η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού κι ενός αριστερού εξτρέμ.

Έδειξε… Έτο

Τον Έτο αντί του Αποστολόπουλο για το δεξί άκρο της άμυνας στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια έδειξε να ετοιμάζει ο Γιώργος Δώνης. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται αλλαγές, από τη στιγμή που παραμένουν εκτός μάχης οι Σαλπιγγίδης, Γκαρσία και Βιβιάν. Έτσι η πιθανότερη ενδεκάδα είναι: Γλύκος, Κατσικάς, Κουμάλο, Λίνο, Έτο, Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Σταφυλίδης, Λόρενς και Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x