Stoiximan Super League

Ενοχλήσεις ο «Τόρο»

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βασίλης Τοροσίδης στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Ο διεθνής δεξιός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του στο ματς με τον Πανθρακικό. Αλλαγές φαίνεται πως ετοιμάζει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βασίλης Τοροσίδης στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Ο διεθνής δεξιός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή του στο ματς με τον Πανθρακικό.

Όλοι οι παίκτες, πλην του Αβραάμ Παπαδόπουλου που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, γυμνάστηκαν κανονικά δουλεύοντας στα τελειώματα των φάσεων και την τεχνική, ενώ στο τέλος έπαιξαν δίτερμα.

Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (20:30) θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 10:30. Εκεί θα φανούν πιο ξεκάθαρα οι πρώτες σκέψεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την ενδεκάδα και είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα. Κάρολ, Σιόβας, Φέισα, Φετφατζίδης, Ιμπαγάσα και Μήτρογλου διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x