Europa League

Πάλι καλά να λέμε Ίντερ

Αφού δεν γνώρισε την ήττα από την ανώτερη Ρουμπίν Καζάν, πάλι καλά να λένε στο «στρατόπεδο» της Ίντερ. Ο Ναγκατόμο σαν... από μηχανής Θεός ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό σε 2-2 και έσωσε τα προσχήματα για την ομάδα του. Οι «νερατζούρι» εμφανίστηκαν για ακόμα μια φορά χωρίς σταθερότητα και οι Ρώσοι έφτασαν μια… ανάσα από το μεγάλο τρίποντο. Κουνήθηκε… δεν κουνήθηκε φύλλο στο έτερο παιχνίδι του όγδοου ομίλου κατά την πρώτη αγωνιστική μεταξύ Παρτιζάν και Νέφτσι (0-0).

Αφού δεν γνώρισε την ήττα από την ανώτερη Ρουμπίν Καζάν, πάλι καλά να λένε στο «στρατόπεδο» της Ίντερ.

Ο Ναγκατόμο σαν... από μηχανής Θεός ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό σε 2-2 και έσωσε τα προσχήματα για την ομάδα του.

Οι «νερατζούρι» εμφανίστηκαν για ακόμα μια φορά χωρίς σταθερότητα και οι Ρώσοι έφτασαν μια… ανάσα από το μεγάλο τρίποντο.

Κουνήθηκε και… δεν κουνήθηκε φύλλο στο έτερο παιχνίδι του όγδοου ομίλου κατά την πρώτη αγωνιστική μεταξύ Παρτιζάν και Νέφτσι (0-0).

Ίντερ – Ρουμπίν Καζάν 2-2

Οι Ρώσοι ήταν αυτοί που «πάγωσαν» το «Σαν Σίρο». Κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Νάτσο από την άσπρη βούλα αστόχησε, με τον Χαντάνοβιτς να αποκρούει. Ωστόσο, το… ριμπάουντ πήγε σε αντίπαλα πόδια και έτσι ο Ριαζάντσεφ έβαλε μπροστά την ομάδα των πρώην ερυθρόλευκων, Ορμπάιθ και Μαρκάνο στο 17’. Η Ίντερ αντέδρασε και με τον Λιβάγια που βρέθηκε σαν μίνι έκπληξη στην ενδεκάδα ισοφάρισε πριν κλείσει το ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 39’.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν χώρους για να πετύχουν κι άλλα τέρματα. Ο νεοαποκτηθείς της Ρουμπίν, Ρόντον στο 84’ έβαλε μπροστά την ομάδα και φαινόταν ότι το τρίποντο… κοντοζύγωνε. Οι φιλοξενούμενοι όμως υπολόγιζαν χωρίς τον… ξενοδόχο. Και όπου ξενοδόχος βάλτε Ναγκατόμο. Ο τελευταίος ήρθε σαν τρέιλερ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων σημείωσε το 2-2, σώζοντας τον ένα πόντο τουλάχιστον για την Ίντερ, η οποία ήταν κατώτερη της Ρουμπίν και μάλλον θα αισθάνεται ικανοποιημένη.


I Vs R 2-2 από futbolsapiens

Ίντερ (Στραματσιόνι): Χαντάνοβιτς, Ζανέτι, Ρανόκια, Σάμουελ, Ναγκατόμο, Καμπιάσο, Γκαργκάνο, Τζόναθαν (45’ Γκουαρίν), Κουτίνιο, Λιβάγια (61’ Μιλίτο), Κασάνο

Ρούμπιν Καζάν (Μπερντίεφ): Ριζίκοφ, Κουζμίν, Νάβας, Μαρκάνο, Μποκέτι (81’ Καλέσιν), Σαρόνοφ, Ριαζάντσεφ (70’ Ορμπάιθ), Ερεμένκο, Καραντενίζ (85’ Κασάεφ), Νάτσο, Ροντόν

Παρτιζάν – Νέφτσι 0-0

Σίγουρα το 0-0 εκ πρώτης όψεως και με βάση το όνομα των δύο ομάδων, ο καθένας θα σκέφτεται ότι «σούπα», τραγικό παιχνίδι κι άλλα τέτοια. Σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας το ματς, όμως δεν ήταν στυλ… Σούπερ Λίγκας. Έγιναν κάποιες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, όμως οι επιθετικοί και των δύο ομάδων ήταν σε… μουδιασμένη βραδιά. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε, με τους δύο συλλόγους να παίρνουν από ένα βαθμό.

Παρτιζάν (Βερμέζοβιτς): Στοΐκοβιτς, Μιλίκοβιτς, Ιβάνοφ, Λαζέφσκι, Όστοϊτς, Μέντο, Τόμιτς, Ίλιτς, Ζόγιτς (63’ Μάρκοβιτς), Γιόγιτς, Μίτροβιτς (73’ Σκέποβιτς)

Νέφτσι: (Χαγίεφ): Σταμένκοβιτς, Γκούλιεφ, Μιτρέσκι, Μπερτούτσι, Σουκούροφ, Σαντίγκοφ, Γουμπέι, Ράμος, Κανάλες, Φλαβίνιο (77’ Αμπντουλάγιεφ), Ιμαμβέρντιεφ (58’ Σεγίντοφ)

Η πρώτη αγωνιστική:

Ίντερ - Ρουμπίν Καζάν 2-2
(39' Λιβάγια, 90+2' Ναγκατόμο - 17' Ριαζάντσεφ, 84' Ρόντον)

Παρτιζάν - Νέφτσι 0-0

Βαθμολογία 8ου ομίλου:

1. Ρουμπίν Καζάν 1
2. Ίντερ 1
3. Νέφτσι 1
4. Παρτιζάν 1

Η επόμενη (2η) αγωνιστική:

4/10/12 Ρουμπίν Καζάν - Παρτιζάν
Νέφτσι - Ίντερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x