Europa League

Την… ράπισε

Χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες η Ρόζενμποργκ κατάφερε να φύγει με το «διπλό» στις αποσκευές της από την Αυστρία, καθώς επικράτησε 2-1 της Ραπίντ Βιέννης στη πρώτη αγωνιστική του ενδέκατου ομίλου. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ η Μπάγερν Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της με αποτέλεσμα να «κολλήσει» με την Μέταλιστ στο «Μπάι Αρίνα».

Χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο κατοχής και χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες η Ρόζενμποργκ κατάφερε να φύγει με το «διπλό» στις αποσκευές της από την Αυστρία, καθώς επικράτησε 2-1 της Ραπίντ Βιέννης στη πρώτη αγωνιστική του ενδέκατου ομίλου.

Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ η Μπάγερν Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της με αποτέλεσμα να «κολλήσει» με την Μέταλιστ στο «Μπάι Αρίνα».

Ραπίντ Βιέννης- Ρόζενμποργκ 1-2

Με σκόρερς τους Ελιγιουνούσι (11’) και Πρίσα (60’) η Ρόζενμποργκ κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Ραπίντ Βιέννης. Η ομάδα της Νορβηγίας μπορεί να μην έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής, αλλά με μυαλό και προσήλωση στην τακτική του προπονητή της Γιαν Γιόνσον έφυγε με ένα σπουδαίο «διπλό» από την Αυστρία. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 66’ ο Κάτσερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αούστρια Βιέννης (Σότελ): Κενιγκσόφερ, Κάτσερ, Σοντλέιτνερ, Γκέρσον, Χόφμαν, Χάϊκενεν, Μπούρσταλερ, Ίντιζ, Αλαρ, Μπόιντ, Τρίμελ.

Ρόσενμποργκ (Γιόνσον): Όρλουντ, Ρόνινγκ, Ντόρσιν, Ρέιγκιουσεν, Γκαμπόα, Μπόκαλ, Σβένσον, Ελιγιουνούσι, Χολμ, Πρίσα.

Μπάγερν Λεβερκούζεν- Μέταλιστ 0-0

Σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις η Μπάγερν Λεβερκούζεν δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μέταλιστ, η οποία κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς ώστε να μη χάσει κάτι που τελικά κατάφερε. Οι Γερμανοί μπορεί να είχαν τη μπάλα για περισσότερη ώρα στα πόδια τους, όμως δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν μία απ’ αυτές σε γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Λεβερκούζεν (Λεβαντόφσκι): Λένο, Τόρπακ, Σβαμπ, Γούλσιντ, Ρόλφς, Χοσογκάι, Αγκούστο, Μπέντερ, Ρέιναρτζ, Μπελαράμπι, Κίσλινγκ.

Μέταλιστ (Μάρκεβις): Χοριάνοφ, Φινίνιο, Τορσίγκερι, Βιγιάργκα, Γκούγιε, Ξαβιέρ, Τόρες, Σόσα, Έντμαρ, Κριστάλντο, Τάισον.

Βαθμολογία ενδέκατου ομίλου

1)Ρόζενμποργκ 3
2)Μπάγερν Λεβερκούζεν 1
3)Μέταλιστ 1
4)Ραπίντ Βιέννης

Η επόμενη (2η) αγωνιστική

Ρόζενμποργκ-Λεβερκούζεν (20:00)

Μέταλιστ-Ραπίντ Βιέννης (20:00)

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x