Ελλάδα

Μαρκόπουλος: «Αφοσιωμένοι στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς απέναντι στα Τρίκαλα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και έτσι ο Σούλης Μαρκόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει την ομάδα των Τρικάλων στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο 22/9 στις 17:00. Στην αποστολή ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς απέναντι στα Τρίκαλα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και έτσι ο Σούλης Μαρκόπουλος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιμετωπίζει την ομάδα των Τρικάλων στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο 22/9 στις 17:00. Στην αποστολή ο Λεωνίδας Κασελάκης.

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο Κύπελλο με ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Δεν πρέπει να μας ξεγελά το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας αγωνίζεται στην Α2, γιατί πρόκειται για μία ομάδα έμπειρη, με παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Α1 και φυσικά αγωνίζεται στην έδρα της» τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, να το κάνουμε σωστά για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι με τα Τρίκαλα».

Η αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναχωρεί το πρωί του Σαββάτου για τα Τρίκαλα και απαρτίζεται από τους: Χάτσερ, Κασελάκης, Χαραλαμπίδης, ΜακΓκράθ, Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης, Δέδας, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Καλλές, Λιάπης, Αμπαράς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x