Βόλεϊ

Ανδρεάδης: «Να ξαναγίνει ο Ηρακλής πρωταγωνιστής»

Το δικό του λιθαράκι, ώστε να γίνει ο Ηρακλής πρωταγωνιστής θέλει να βάλει ο Ανδρέας Ανδρεάδης, όπως ανέφερε μιλώντας στην Sportday. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων» στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που έχει η χρονιά που έρχεται για τη νέα του ομάδα, αναφέρθηκε στον Αντρέι Κράβαρικ ο οποίος αναλαμβάνει πλέον ρόλο προπονητή, ενώ έκανε και την πρόβλεψη του για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν.

Το δικό του λιθαράκι, ώστε να γίνει ο Ηρακλής πρωταγωνιστής θέλει να βάλει ο Ανδρέας Ανδρεάδης, όπως ανέφερε μιλώντας στην Sportday.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων» στάθηκε στις ιδιαιτερότητες που έχει η χρονιά που έρχεται για τη νέα του ομάδα, αναφέρθηκε στον Αντρέι Κράβαρικ ο οποίος αναλαμβάνει πλέον ρόλο προπονητή, ενώ έκανε και την πρόβλεψη του για τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν.


«Αυτή η χρονιά είναι μεταβατική για τον Ηρακλή, με δεδομένο ότι ακόμα δεν έχει πάρει αδειοδότηση, την οποία και ελπίζω να αποκτήσει σύντομα. Δείχνει παρ’ όλα αυτά ότι κάνει σωστές κινήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ», ήταν τα πρώτα λόγια του 30χρονου παίκτη.

Ο έμπειρος κεντρικός εξήγησε ακόμα για ποιους λόγους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον «γηραιό»:

«Σαφώς και έπαιξε ρόλο το όνομα του Ηρακλή. Είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί την τελευταία δεκαετία στο ελληνικό βόλεϊ. Έχει έναν έμπειρο άνθρωπο στο τιμόνι, τον Αντρέι Κράβαρικ, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και έδειξε στην πράξη ότι με θέλει στην ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να ξαναγίνει ο Ηρακλής πρωταγωνιστής».


Βάσει των ρόστερ που έχουν δημιουργήσει μέχρι στιγμής οι ομάδες (η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 3 Οκτωβρίου), ο Ανδρεάδης έκανε τη δική του εκτίμηση αναφορικά με την τελική τετράδα στη Volley League: «Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει κάνει τις καλύτερες κινήσεις. Δυνατές ομάδες είναι και οι Φοίνικας Σύρου και Παμβοχαϊκός. Θεωρώ ότι αυτές οι τρεις μαζί με τον Ηρακλή θα είναι η τετράδα του φετινού πρωταθλήματος».


Στη Θεσσαλονίκη και ο Κουζούνης

Συμπαίκτες και πάλι θα είναι οι Ανδρέας Ανδρεάδης και Παύλος Κουζούνης, αυτή τη φορά στον Ηρακλή και όχι στον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος λίμπερο ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x