Stoiximan Super League

On fire…

Εντυπωσιακό τέλος στην αφλογιστία των προηγούμενων παιχνιδιών έβαλε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 3-0 του Πανιωνίου και τερματίζοντας παράλληλα το σερί νικών των Νεοσμυρνιωτών. «Φωτιές» όμως, συνεχίζει να πετά και ο Αστέρας Τρίπολης που επανήλθε στις επιτυχίες με το 2-1 επί του Πλατανιά σε ματς για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, που συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις την Κυριακή. SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-2 στο άλλο παιχνίδι της ημέρας.

Εντυπωσιακό τέλος στην αφλογιστία των προηγούμενων παιχνιδιών έβαλε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε 3-0 του Πανιωνίου και τερματίζοντας παράλληλα το σερί νικών των Νεοσμυρνιωτών.

«Φωτιές» όμως, συνεχίζει να πετά και ο Αστέρας Τρίπολης που επανήλθε στις επιτυχίες με το 2-1 επί του Πλατανιά σε ματς για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, που συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις την Κυριακή.

SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3 στο άλλο παιχνίδι της ημέρας.

Αναλυτικά οι αγώνες του Σαββάτου:


Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς 2-1

Ο Αστέρας επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στην Τρίπολη και δείχνει με τον καλύτερο τρόπο πως αλλάζει φιλοσοφία και… «μεγαλώνει» σαν ομάδα. Οι Αρκάδες πήραν ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα τους, έφτασαν τις τρείς νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές και πλέον ετοιμάζονται για τον Παναθηναϊκό. Ο Ράγιος (43’) και ο Περόνε (48’) τα γκολ για μια νίκη που ήρθε πιο εύκολα από όσο δείχνει τα τελικό αποτέλεσμα. Μείωσε ο Ουντότζι (71’) για τους Χανιώτες. Διαβάστε περισσότερα.




Λεβαδειακός-Πανιώνιος 3-0

Μόλις 20 λεπτά χρειάστηκε ο Λεβαδειακός, για να πετύχει ό,τι δεν είχε κάνει στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές! Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» στη φετινή Σούπερ Λίγκα, επικρατώντας με σκορ 3-0 του Πανιωνίου, ενώ παράλληλα σταμάτησαν το σερί των «κυανέρυθρων», οι οποίοι μετρούσαν μόνο νίκες. Δύο τέρματα σημείωσε ο Βασίλειου (3’ και 9’) και ένα ο Ζησόπουλος (17’). Διαβάστε περισσότερα.




SKODA Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3

Δεν είναι ακόμα, αλλά μετά τη νίκη επί της Ξάνθης με σκορ 3-0 στα Πηγάδια στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, σιγά-σιγά φαίνεται ότι ξαναγίνεται ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είδε το… δρόμο για τη νίκη να ανοίγει μετά από λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι του διαιτητή, Σιδηρόπουλου και στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του, πετυχαίνοντας ακόμα δύο. Αθανασιάδης, Ρομπέρ και Λάζαρ οι σκόρερ του «Δικέφαλου του βορρά», 200ο παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα για τον Γιώργο Δώνη. Διαβάστε περισσότερα.



Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Κυριακή, 23/9

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00, NovaSports 1)

«Βασίλισσα του Βορρά», «επιστροφή στα σαλόνια»… Τα κυριλίκια την είχανε φάει τη Βέροια. Και σε δυο ματς την είχαν αφήσει με πολλά «μπράβο» για το επιθετικό παιχνίδι, αλλά μηδέν πόντους στο σακούλι. Ε, το γύρισε κι εκείνη στον ηρωισμό και με μπόλικο τέτοιο (και τύχη) πήρε το πρώτο… φασούλι στη Λιβαδειά. Θα χρειαστεί κάτι πολύ καλύτερο όμως για να κάνει και σεφτέ. Διότι ο ΠΑΣ δεν νικάει -ακόμα. Αλλά βγάζει εκπλήξεις (όπως με τον Παναθηναϊκό) ή έστω… το λάδι του αντιπάλου (όπως με τον Ολυμπιακό).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπάκαρης (Αθηνών), Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας


Άρης-Κέρκυρα (18:15, NovaSports 3)

Από… Αγκάνθο βγαίνει ρόδο! Το διαπίστωσε για τα καλά ο Άρης, βλέποντας τον Ισπανό να του χαρίζει (σχεδόν από το πουθενά) έναν πόντο με την ΑΕΚ. Αλλά κυρίως να του χαρίζει ψυχολογία για την πρώτη νίκη της χρονιάς. Διότι -κακά τα ψέματα- δεν θα μπορούσε να περιμένει καταλληλότερο αντίπαλο για να το καταφέρει από την Κέρκυρα. Εκτός κι αν οι Φαίακες μεταμορφωθούν σε κάτι άλλο απ’ την ομάδα που ίδρωσε για να μαζέψει έναν πόντο (και έξι γκολ) σε τρία ματς.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Βέρρης (Λέσβου)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


ΟΦΗ-ΑΕΚ (18:15, NovaSports 1)

Πονούν, μωρέ, τα παλικάρια;;; Έστω κι αν τα δέρνει η ατυχία (όπως της ΑΕΚ), βάζουν αυτογκόλ (όπως του ΟΦΗ) και δεν σταυρώνουν νίκη (όπως και του ΟΦΗ και της ΑΕΚ); Έχοντας πληρώσει… κάθε ίχνος λάθους μέχρι τώρα, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να ρεφάρουν την -άδικη βάσει της εικόνας τους- χασούρα των πρώτων ματς. Όχι ακριβώς εύκολη υπόθεση με ατμόσφαιρα σαν του «Γεντί Κουλέ» και αντίπαλο σαν τη (γνώριμα) σφιχτή ομάδα του Αναστόπουλου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κούλα (Μακεδονίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»


Ολυμπιακός-Πανθρακικός (20:30, NovaSports 1)

«Σου ορκίζομαι, θ’ αλλάξω»! Ως αντρική υπόσχεση σπανίως έως ποτέ γίνεται πραγματικότητα. Ως… Ολυμπιακή υπόσχεση, οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» ελπίζουν πως θ’ αρχίσει από την Κυριακή κιόλας να υλοποιείται. Μετά την προσγείωση από τη Σάλκε, οι πρωταθλητές θα προσπαθήσουν να καλοπιάσουν με καλή εμφάνιση και πολλά γκολ τον κόσμο τους. Αν και (όπως θα μπορούσε να τον διαβεβαιώσει και ο «αιώνιος») ο αντίπαλος δεν είναι… «έλα, μωρέ»!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»


Δευτέρα, 24/9

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (20:30, NovaSports 1)

Panathinaikos αγνοείται! Μήπως το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και με τον… Παναθηναϊκό; Μετά τη «σφαλιάρα» από τη Μάριμπορ -που γίνεται ακόμα πιο οδυνηρή μετά το κάζο της Κομοτηνής- η ξεσπιτωμένη (λόγω Φοίβου) ομάδα του Φερέιρα χρειάζεται κάπου να πιαστεί. Και μια νίκη επί του δυνατού Ατρόμητου θα ‘ταν καλό στήριγμα. Αν και η αήττητη ομάδα του Μπάγεβιτς κάθε άλλο παρά διατεθειμένη μοιάζει να το προσφέρει…

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς


Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Σάββατο, 29/9

Κέρκυρα-ΟΦΗ (17:15, NovaSports 2)
Πανιώνιος-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 1)
Ατρόμητος-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 2)

Κυριακή, 30/9

Πανθρακικός-Βέροια (16:00, NovaSports 1)
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης (18:15, NovaSports 1)
Πλατανιάς-SKODA Ξάνθη (18:15, NovaSports 2)
ΠΑΟΚ-Άρης (20:30, NovaSports 1)

Δευτέρα, 1/10

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός (20:30, NovaSports 2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x