Ιταλία

«Κόσμημα ο Ταχτσίδης»

Την αξία του Παναγιώτη Ταχτσίδη που -όπως και άλλων συμπατριωτών μας- εκτιμήθηκε περισσότερο στο εξωτερικό εξύμνησε ο Λορέντζο Ντέλι Σάντι. Ο σκάουτερ που θεωρείται ειδικός στο ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε «κόσμημα» τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και εμφανίστηκε βέβαιος πως μπορεί να κάνει καριέρα στη Ρόμα.

Την αξία του Παναγιώτη Ταχτσίδη που -όπως και άλλων συμπατριωτών μας- εκτιμήθηκε περισσότερο στο εξωτερικό εξύμνησε ο Λορέντζο Ντέλι Σάντι.

Ο σκάουτερ που θεωρείται ειδικός στο ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισε «κόσμημα» τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ και εμφανίστηκε βέβαιος πως μπορεί να κάνει καριέρα στη Ρόμα.

«Τον είχα παρατηρήσει από τότε που έπαιζε στην ΑΕΚ και κατάλαβα αμέσως τις τεράστιες ικανότητες που έχει ως ποδοσφαιριστής. Εκρηκτικότητα, ωριμότητα, αντίληψη του παιχνιδιού την κρίσιμη στιγμή. Αυτό το παιδί είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέλι Σάντι.

Και όταν ερωτήθηκε για τη ραγδαία βελτίωση που παρουσίασε στη Βερόνα, εξήγησε: «Ο προπονητής του (σ.σ. Αντρέα Μαντορλίνι) τον εμπιστευόταν κι εκείνος κατάφερνε συνέχεια να ξεχωρίζει και πολλές φορές να κάνει τη διαφορά. Τώρα στη Serie A και μ’ έναν τεχνικό όπως ο Ζντένεκ Ζέμαν έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί σε υψηλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x