Stoiximan Super League

Τα βρήκε και με Supporters ο Βιντιάδης

Μετά τον Νίκο Νοτιά, ο Δημήτρης Βιντιάδης συμφώνησε και με τον δεύτερο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, τους Supporters, για το πλάνο με το οποίο ο ίδιος και ο Κιθ Χάρις θα αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών, εφόσον τελικά αποφασίσουν να επενδύσουν στην ομάδα. Το ραντεβού του υποψήφιου επενδυτή με αντιπροσωπεία των Supporters αποτελούμενη από τους κ.κ. Κασνακίδη, Γρυσμπολάκη και Μπρουσιανό έγινε σε πολύ καλό κλίμα το βράδυ της Δευτέρας

Μετά τον Νίκο Νοτιά, ο Δημήτρης Βιντιάδης συμφώνησε και με τον δεύτερο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, τους Supporters, για το πλάνο με το οποίο ο ίδιος και ο Κιθ Χάρις θα αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών, εφόσον τελικά αποφασίσουν να επενδύσουν στην ομάδα.

Το ραντεβού του υποψήφιου επενδυτή με αντιπροσωπεία των Supporters αποτελούμενη από τους κ.κ. Κασνακίδη, Γρυσμπολάκη και Μπρουσιανό έγινε σε πολύ καλό κλίμα το βράδυ της Δευτέρας.

Οι τρεις άνδρες αποκόμισαν την εντύπωση πως ο Δημήτρης Βιντιάδης ενδιαφέρεται έντομα για την επένδυση στην ΠΑΕ και εκείνοι έδειξαν πρόθυμοι να διευκολύνουν το έργο του. Μάλιστα έγινε κουβέντα και για τις ακαδημίες, την οικονομική υποστήριξη των οποίων έχουν επωμιστεί οι Supporters.

Όπως και στο ραντεβού με τον Νίκο Νοτιά, ο Δημήτρης Βιντιάδης πρότεινε σε πρώτη φάση να μπουν από τον ίδιο και τον Κιθ Χάρις 5 εκατ. ευρώ και να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της ΠΑΕ αποκτώντας και τις μετοχές υπό τον όρο πως μέχρι το καλοκαίρι θα καλύψουν το άνοιγμα της φετινής χρήσης του συλλόγου, δηλαδή άλλα 8 εκατ. ευρώ (σύνολο 13 εκατ. ευρώ).

Οι Supporters δέχτηκαν και οι δύο πλευρές αναμένεται να υπογράψουν ένα μνημόνιο συνεργασίας που θα προβλέπει τη μεταβίβαση των μετοχών στους Βιντιάδη-Χάρις τον Ιούνιο εφόσον καλύψουν το παραπάνω ποσό.

Πάντως δεν αποκλείεται, ειδικά σε περίπτωση που Βιντιάδης και Χάρις βρουν «συμπαίκτες», να καλύψουν εξ αρχής το ποσό που απαιτείται για να πάρουν το 51% των μετοχών (υπολογίζεται σε 10,2 εκατ. ευρώ) και να γίνουν από τον Οκτώβριο μεγαλομέτοχοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x