Stoiximan Super League

Το παίρνει πάνω του…

Βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά τη νέα απώλεια βαθμών κόντρα στον Ατρόμητο. Παίκτες και τεχνική ηγεσία δέχονται σκληρή κριτική, η υπομονή του κόσμου εξαντλείται βλέποντας το πρωτάθλημα να χάνεται πρόωρα και η κατάσταση είναι έκρυθμη. Στήριξη σε Φερέιρα αλλά και… εξετάσεις στα τρία προσεχή ματς. Κοσμογονικές αλλαγές στο σημερινό ΔΣ, αναλαμβάνει την προεδρία ο Γιάννης Αλαφούζος, φήμες για επιστροφή Άγγελου Φιλιππίδη.

Βαρύ είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά τη νέα απώλεια βαθμών κόντρα στον Ατρόμητο. Παίκτες και τεχνική ηγεσία δέχονται σκληρή κριτική, η υπομονή του κόσμου εξαντλείται βλέποντας το πρωτάθλημα να χάνεται πρόωρα και η κατάσταση είναι έκρυθμη. Το σημερινό ΔΣ (17:00) είναι κρίσιμο, αφού αναμένεται να σηματοδοτήσει αρκετές αλλαγές στην ΠΑΕ.

Σε πρώτη φάση φαίνεται πως δεν τίθεται ζήτημα αντικατάστασης του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Παρά τη νέα κακή εμφάνιση της ομάδας και το τέταρτο ματς χωρίς νίκη, ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει τον Πορτογάλο προπονητή. Άγνωστο, ωστόσο, είναι αν θα συνεχίσει να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη σε περίπτωση που ακολουθήσουν στραβοπατήματα στα δύσκολα ματς που ακολουθούν απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια για το πρωτάθλημα, αλλά κι ενδιάμεσα με την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ για το Europa League. Αν η ομάδα συνεχίσει να έχει απογοητευτική απόδοση, ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο αλλαγής στην τεχνική ηγεσία πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Πιθανότατα σήμερα Αλαφούζος και Φερέιρα θα έχουν συνάντηση για να αναζητήσουν τα αίτια της κακής αγωνιστικής παρουσίας της ομάδας και τρόπους για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Βγαίνει μπροστά

Στο σημερινό ΔΣ (17:00) ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ. Μετά την επιθυμία του Δημήτρη Γόντικα να περάσει σε δεύτερο ρόλο και κατόπιν πιέσεων που δέχτηκε ο ιδιοκτήτης του «ΣΚΑΪ», αλλά κι ελλείψει άλλου ατόμου που θα επωμιστεί τις ευθύνες σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, καταλήγει στην απόφαση να βγει μπροστά. Θα αναλάβει την προεδρία τουλάχιστον μέχρι να γίνουν οι εκλογές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» τον Οκτώβριο, ενώ παράλληλα θα στελεχώσει τη διοίκηση με άτομα της εμπιστοσύνης του.

Θέση αντιπροέδρου θα αναλάβει ο συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ φήμες υπάρχουν πως θα επιστρέψει στο προσκήνιο ο Άγγελος Φιλιππίδης μετά την αποχώρησή του από την προεδρία της ΠΑΕ προ εννέα ετών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x