Ιταλία

Ρέια: «Λάτσιο και Νάπολι μπορούν το πρωτάθλημα»

Την πεποίθηση ότι η Λάτσιο και η Νάπολι έχουν την ποιότητα να παλέψουν για το ιταλικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, εξέφρασε ο πρώην προπονητής των δύο ομάδων, Έντι Ρέια, ενόψει της αυριανής (Τετάρτη, 26/9) μεταξύ τους αναμέτρησης. «Και οι δύο έχουν αυτό που χρειάζεται για να διεκδικήσουν τον τίτλο», δήλωσε ο 66χρονος τεχνικός, που όμως έχρισε ως φαβορί την Γιουβέντους.

Την πεποίθηση ότι η Λάτσιο και η Νάπολι έχουν την ποιότητα να παλέψουν για το ιταλικό πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν, εξέφρασε ο πρώην προπονητής των δύο ομάδων, Έντι Ρέια, ενόψει της αυριανής (Τετάρτη, 26/9) μεταξύ τους αναμέτρησης.

«Μπορεί τα αποτελέσματα που έφεραν το Σαββατοκύριακο να ήταν απογοητευτικά, αλλά πιστεύω ότι και οι δύο έχουν αυτό που χρειάζεται για να διεκδικήσουν τον τίτλο», δήλωσε στην «Gazzetta dello Sport» ο 66χρονος τεχνικός, που όμως έχρισε ως φαβορί την Γιουβέντους.

«Είναι ανώτερη από κάθε άλλη ομάδα, αλλά την ίδια στιγμή παίζει και στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό ίσως την επηρεάσει στην Serie A. Η Λάτσιο και η Νάπολι είναι οι πρώτες δύο ομάδες που έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν κάποιο στραβοπάτημά της. Την έκπληξη φέτος μπορεί να κάνει και η Φιορεντίνα. Είναι καλή ομάδα και έχει έναν σπουδαίο προπονητή», τα λόγια του.

Να σημειώσουμε, ότι η Νάπολι μετά από 4 αγωνιστικές βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και η Λάτσιο στην τρίτη, 2 και 3 βαθμούς, αντίστοιχα, πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Βάσια Στέρπη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x