Stoiximan Super League

Όλα πάνω του…

Είναι πλέον οριστικό. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο σημερινό ΔΣ (17:00) επωμιζόμενος όλες τις ευθύνες του συλλόγου και έχοντας το δικαίωμα της υπογραφής. Πιθανότατα οριστικά παρελθόν ο Δημήτρης Γόντικας, που δεν παραμένει ούτε ως γενικός διευθυντής. Δεν επιβεβαιώνεται η φημολογία περί επιστροφής του Άγγελου Φιλιππίδη.

Είναι πλέον οριστικό. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο σημερινό ΔΣ (17:00) επωμιζόμενος όλες τις ευθύνες του συλλόγου και έχοντας το δικαίωμα της υπογραφής.

Αντίθετα, τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δημήτρης Γόντικας τελικά δεν αποχωρεί μόνο από την προεδρία, αλλά αναμένεται να μην παραμείνει καν σε θέση γενικού διευθυντή.

Στο μεταξύ, οι φήμες περί ανάληψης πόστου στο νέο διοικητικό σχήμα από τον Άγγελο Φιλιππίδη δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.

Φημολογείται πως η νέα διοίκηση θα περιλαμβάνει λιγότερα πρόσωπα για να είναι το σχήμα πιο… ευκίνητο. Όσο για τη στελέχωσή της, θα είναι από άτομα της εμπιστοσύνης του επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Θέση αντιπροέδρου θα αναλάβει ο συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x