Βόλεϊ

Πήρε στις πλάτες του τον ΠΑΟ

Την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό πιστοποίησε για άλλη μια φορά ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, αφού πήρε πάνω του το θέμα που είχε προκύψει με την οφειλή στον Ανδρέα Ανδρεάδη.

Την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό πιστοποίησε για άλλη μια φορά ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, αφού πήρε πάνω του το θέμα που είχε προκύψει με την οφειλή στον Ανδρέα Ανδρεάδη.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον έμπειρο κεντρικό, βάση της οποίας θα καλύψει άμεσα μεγάλο μέρος των χρωστούμενων, ενώ τα υπόλοιπα θα εξοφληθούν μέσα στο χρόνο.

Έτσι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πάρει τελικά από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την πολυπόθητη άδεια για τη συμμετοχή του στο προσεχές πρωτάθλημα.

Μετά την αναμενόμενη θετική κατάληξη του ζητήματος της άδειας, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την ενίσχυση του ρόστερ καθώς βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με κάποιους παίκτες.

Ο κ. Μακρόπουλος τόνισε σχετικά πως: «Με μοναδική μου πρόθεση να σωθεί το γόητρο του ιστορικού τμήματος και, αφού, δεν βρέθηκε ουδείς να με βοηθήσει σε όλη αυτή την "περιπέτεια" της αδειοδότησης, θέλω να πληροφορήσω τον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι τελεσφόρησαν οι προσπάθειες διακανονισμού των τελεσίδικων αποφάσεων.

Ας μην εκληφθεί η υποχώρηση αυτή ως αδυναμία, γιατί δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη, από πλευράς μου, σε ότι αφορά το ΤΑΑ. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος ότι οι τύχες του τμήματος "βαραίνουν" πλέον το προεδρείο του ΤΑΑ και τους χορηγούς, που θα είναι και οι πλέον αρμόδιοι αν χρεωθεί ο σύλλογος, έστω και ένα ευρώ, την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Στέλνω μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου που αγωνιά για τα χρέη ότι προσωπικά δεν παρεκκλίνω από τον αρχικό προγραμματισμό των υποσχέσεών μου, που έχει στόχο την εξυγίανση. Ζητώ συνεργασία με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ σε όλα τα επίπεδα για να γίνει βιώσιμος ο Παναθηναϊκός μας και να μπορούμε ξανά με υπερηφάνεια να είμαστε πρώτοι σε όλα τα σπορ».

Eπιμέλεια: Δήμητρα Κυριακίδου, Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x