Stoiximan Super League

Τα... πηγαδάκια του Αλαφούζου με τους οπαδούς

Μόλις τελείωσε το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος φεύγοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ, βρήκε μπροστά του περίπου 15 φίλους του «τριφυλλιού». Εκεί, ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα κι από τις δύο πλευρές. Διαβάστε τους διαλόγους…

Μόλις τελείωσε το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος φεύγοντας από τα γραφεία της ΠΑΕ, βρήκε μπροστά περίπου 15 φίλους του «τριφυλλιού».

Εκεί, ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα κι από τις δύο πλευρές.

Διαβάστε τους διαλόγους…

Στην αρχή, οι οπαδοί του είπαν: «Σε στηρίζουμε, το βλέπεις. Θα είμαστε δίπλα σου. Αλλά κάνε και εσύ όσο πιο γρήγορα μπορείς κάποιες κινήσεις, για να φανούν οι αλλαγές στην ομάδα σε όλα τα επίπεδα». Με τον Αλαφούζο να απαντάει: «Προσπαθούμε, υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να λύσουμε».

Μετά, η κουβέντα πήγε στον Φερέιρα. «Όπως στηρίζουμε εσένα, στηρίζουμε και τον Φερέιρα», είπαν στον νέο πρόεδρο του Παναθηναϊκού, με τον τελευταίο να απαντάει: «Και εγώ τον στηρίζω, το έχετε δει με τις πράξεις μου. Ακόμα και σε κόντρα σε μερίδα του κόσμου, που αρχίζει να έχει μία αντίθετη άποψη για αυτόν. Τον στηρίζω γιατί τον πιστεύω».

Κατόπιν, οι φίλοι της ομάδας του μετέφεραν τα παράπονα τους για τους ποδοσφαιριστές: «Τι θα γίνει με τους παίκτες; Φαίνονται αδιάφοροι, βάλτε κάποιον να τους μιλήσει». Τότε, ο Αλαφούζος απάντησε: «Το βλέπω κι εγώ ότι δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουν. Ίσως να παίζει ρόλο το οικονομικό, γιατί είναι απλήρωτοι. Δεν είμαστε τυπικοί σε κάποιους διακανονισμούς που είχαμε. Για αυτό θέλουμε να κλείσουμε αυτό το κομμάτι και ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει έτσι. Δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιος έχει πρόβλημα με τον Φερέιρα».

Μετά, οι οπαδοί ζήτησαν να μάθουν την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. «Τα έσοδα μας υπολογίζονται στα 25 εκατομμύρια και τα έξοδα μας στα 28. Μας λείπουν 3 για φέτος. Με την ΑΜΚ που τρέχει, είμαστε εντάξει για φέτος. Ψάχνω να βρω κι άλλα χρήματα στη συνέχεια, για να μας βοηθήσουν να μειώσουμε το έλλειμμα που είναι 27 εκατομμύρια ευρώ από τα προηγούμενα χρόνια. Θα πάρουμε και ένα δάνειο 5 εκατομμυρίων ευρώ, οπότε στο τέλος της σεζόν θα έχουμε 22 εκατομμύρια και ένα δάνειο που πρέπει να αποπληρώνουμε».

Και συνέχισε. «Κοιτάζω τρόπους για να μεγιστοποιήσω τα έσοδα της ΠΑΕ. Από τα εισιτήρια, τα μισά δεν καταλήγουν σε μας. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Από διάφορες έρευνες που κάναμε με ξένες ομάδες, όπως η Μπενφίκα, είδαμε ότι φέτος θέσπισε ένα μίνι διαρκείας έξι αγώνων με άλλα δώρα για τους φιλάθλους της, στο οποίο έκανε 27.000 πωλήσεις. Κοιτάμε διάφορα, ώστε να μπορεί η ομάδα να προσφέρει στον κόσμο και παράλληλα να παίρνει». Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βγουν ειδικά διαρκείας για τα τρία ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό που γίνονται όλα στο ΟΑΚΑ τον πρώτο γύρο.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x