Stoiximan Super League

«Με τον κόσμο δίπλα μας μπορούμε πολλά»

Σίγουρος πως ο ΟΦΗ με τη βοήθεια του κόσμου του μπορεί να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Θωμάς Καπουράνης. Εκτός αυτού ο νεαρός επιθετικός μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ και πού αυτός κρίθηκε, για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Κέρκυρα, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Σίγουρος πως ο ΟΦΗ με τη βοήθεια του κόσμου του μπορεί να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους του εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Θωμάς Καπουράνης.

Εκτός αυτού ο νεαρός επιθετικός μίλησε για τον αγώνα με την ΑΕΚ και πού αυτός κρίθηκε, για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Κέρκυρα, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Θέμη Λιουδάκη:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που κρίθηκε στη δύναμη. Το καλό για εμάς ήταν πως ευτυχίσαμε να σκοράρουμε πρώτοι και να πάρουμε διαφορά δύο τερμάτων. Μάλιστα, αν ήμασταν και πιο προσεκτικοί θα είχαμε νικήσει με ευρύτερο σκορ».

Για την ατμόσφαιρα στο «Γεντί Κουλέ» και κατά πόσο βοηθάει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ:

«Η ατμόσφαιρα στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν φοβερή! Ήταν ένας παραπάνω λόγος ώστε να νικήσουμε. Ο κόσμος του ΟΦΗ βοηθάει πάρα πολύ τα νέα παιδιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αποδίδουμε ακόμη καλύτερα».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στη Κέρκυρα:

«Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά θα “παλέψουμε” για να πάρουμε και εκεί τη νίκη. Η Κέρκυρα θέλει τους βαθμούς, όπως και εμείς».

Για το αν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στις τάξεις του ΟΦΗ μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας:

«Πιστεύω πως έχουμε καλούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Το καλό για εμάς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι πως έχουμε δίπλα μας παίκτες με εμπειρία, με αποτέλεσμα να προκύπτει ένα “μίγμα”, το οποίο είναι ιδανικό»

Για το αν έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκας:

«Το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας με τη Football League 2 που αγωνιζόμουν πέρυσι με τον ΠΑΟ Ρουφ είναι εντελώς διαφορετικό. Ωστόσο, με τις καθημερινές προπονήσεις που κάνω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά μου είναι εύκολο να προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της κατηγορίας».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι του ΟΦΗ τη νέα σεζόν:

«Για φέτος βασικό στόχος της ομάδας είναι να βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Από εκεί και πέρα αν αυτό συμβεί ο στόχος θα είναι να τερματίσουμε στην υψηλότερη θέση μπορούμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Είμαι σε μία ηλικία που μπορώ να βοηθήσω με τον τρόπο μου την ομάδα. Θέλω να φανώ χρήσιμος στον ΟΦΗ και να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του».

Για τη συνεργασία του με τον Νίκο Αναστόπουλο:

«Πρόκειται για έναν προπονητή, ο οποίος βοηθάει όλα τα παιδιά. Ιδιαίτερα εμάς τους επιθετικούς μας δίνει χρήσιμες συμβουλές, καθώς στο παρελθόν υπήρξε από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιθετικούς».

Για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα τους οπαδούς της ομάδας:

«Μαζί με τον κόσμο μπορούμε να κάνουμε πολλά. Όσο είναι δίπλας μας θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ωστόσο, εμείς από τη μεριά μας δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια και να δίνουμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο».

Για τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας που άργησαν να εμπιστευτούν τους Έλληνες παίκτες:

«Οι σύλλογοι θα έπρεπε να είχαν δώσει νωρίτερα την ευκαιρία σε νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, καθώς υπάρχουν παιδιά με πλούσιο ταλέντου που αν γίνει σωστή δουλειά μαζί τους, τότε έχουν τα φόντα να κάνουν πολλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x