Αγγλία

Ο Μιραλάς και οι άλλοι (ξένοι)

Μετά από έναν μήνα περίπου στην Έβερτον ο Κέβιν Μιραλάς πιθανότατα αρχίζει να μη νιώθει σαν ξένος στην ομάδα. Στη σημερινή ενδεκάδα των «ζαχαρωτών» όμως (για το παιχνίδι του Λιγκ Καπ με τη Λιντς) ξένος θα ένιωθε κάποιος Άγγλος ποδοσφαιριστής. Αν… υπήρχε! Κι αυτό διότι η σύνθεση που έχει παρατάξει ο Ντέιβιντ Μόγιες -για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου- αποτελείται μονάχα από παίκτες που προέρχονται από το εξωτερικό!

Μετά από έναν μήνα περίπου στην Έβερτον ο Κέβιν Μιραλάς πιθανότατα αρχίζει να μη νιώθει σαν ξένος στην ομάδα.

Στη σημερινή ενδεκάδα των «ζαχαρωτών» όμως (για το παιχνίδι του Λιγκ Καπ με τη Λιντς) ξένος θα ένιωθε κάποιος Άγγλος ποδοσφαιριστής.

Αν… υπήρχε!

Κι αυτό διότι η σύνθεση που έχει παρατάξει ο Ντέιβιντ Μόγιες -για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου- αποτελείται μονάχα από παίκτες που προέρχονται από το εξωτερικό!

Πιο συγκεκριμένα στην ενδεκάδα της Έβερτον που παρατάχθηκε στο «Έλαντ Ρόουντ» για το ματς του 3ου γύρου της διοργάνωσης συμμετείχαν οι εξής:

Μούτσα (Σλοβάκος), Κόουλμαν (Ιρλανδός), Χάιτινχα (Ολλανδός), Ντιστέιν (Γάλλος), Οβιέδο (Κοσταρικανός), Νέισμιθ (Σκωτσέζος), Φελαϊνί (Βέλγος), Τζούνιορ (Πορτογάλος), Γκιγιέ (Γάλλος), Μιραλάς (Βέλγος) και Ανιτσέμπε (Νιγηριανός).

Στον πάγκο για τα «ζαχαρωτά» κάθονται οι: Χάουαρντ, Γιαγκέλκα, Γέλαβιτς, Νέβιλ, Πίενααρ, Βέλλιος, Νταφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x