Stoiximan Super League

Πολλή… θεραπεία στου Ρέντη

Με αρκετή… θεραπεία ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Οι Βασίλης Τοροσίδης, Τζαμέλ Αμπντούν, Λιούμπομιρ Φέισα και Γιάννης Φετφατζίδης δεν ήταν στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, λόγω των προβλημάτων που τους ταλαιπωρούν, ενώ την πρώτη του προπόνηση -ύστερα από την επιστροφή του- με τους «τερματοφύλακες» έκανε ο Αλέκος Ράντος.

Με αρκετή… θεραπεία ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Οι Βασίλης Τοροσίδης, Τζαμέλ Αμπντούν, Λιούμπομιρ Φέισα και Γιάννης Φετφατζίδης δεν ήταν στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ, λόγω των προβλημάτων που τους ταλαιπωρούν, ενώ την πρώτη του προπόνηση -ύστερα από την επιστροφή του- με τους «τερματοφύλακες» έκανε ο Αλέκος Ράντος.

Με μείον τέσσερις παίκτες ξεκίνησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της πέμπτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα, οι Βασίλης Τοροσίδης και Τζαμέλ Αμπντούν, οι οποίοι αποχώρησαν με θλάση από την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο και φυσικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής τους κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Το ίδιο… θεραπευτήριο επισκέφτηκαν και οι Λιούμπομιρ Φέισα και Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Σέρβος μέσος αισθανόταν ενοχλήσεις στον προσαγωγό, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να είναι σε θέση την Πέμπτη (27/9) να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Όσον αφορά τον «Φέτφα», ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο δεξί γόνατο και γι’ αυτό δεν προπονήθηκε σήμερα, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται αύριο.

Τέλος, την πρώτη του προπόνηση με τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή του, πραγματοποίησε ο Αλέκος Ράντος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν και το απόγευμα στις 17:30.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x