Παράξενα

Οίκος ανοχής χορηγός σε ομάδα!

Τι μας φέρνει η οικονομική κρίση! Από τη μία, η ανάγκη για «ζεστό» χρήμα σε ποδοσφαιρικές ομάδες και από την άλλη, τα πρόσθετα μέτρα με άμεσο αποτέλεσμα στην ερωτική διάθεση των φορολογούμενων δημιούργησε το πρόσφορο έδαφος για μια χορηγία φανέλας διόλου συνηθισμένη!

Τι μας φέρνει η οικονομική κρίση!

Από τη μία, η ανάγκη για «ζεστό» χρήμα σε ποδοσφαιρικές ομάδες και από την άλλη, τα πρόσθετα μέτρα με άμεσο αποτέλεσμα στην ερωτική διάθεση των φορολογούμενων δημιούργησε το πρόσφορο έδαφος για μια χορηγία φανέλας διόλου συνηθισμένη!

Στη Λάρισα, η διοίκηση του Βουκεφάλα δέχθηκε πρόταση από γνωστό –όπως μαρτυρούν οι κάτοικοι της περιοχής- οίκο ανοχής για χορηγία της φανέλας. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι πλέον, ο Βουκεφάλας Λάρισας να διαφημίσει στη φανέλα του στα παιχνίδια για το τοπικό πρωτάθλημα, τον οίκο… εποχής (έτσι μετονομάστηκε για ευνόητους λόγους) Σούλα!

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ματζιόλας, μιλώντας στον τοπικό Τύπο, επιβεβαίωσε τη συμφωνία αλλά θέλησε να αφήσει και πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια: «Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα. Μέσα στη χρονιά είναι τα ωραία», τόνισε.

Ο οίκος εποχής Σούλα εγκαινιάστηκε τους καλοκαιρινούς μήνες, από την Τζούλια Αλεξανδράτου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x