Stoiximan Super League

Αργούν τα λεφτά…

Η είσοδος των Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι προ των πυλών, αλλά οι οικονομικοί βραχνάδες παραμένουν. Κι αυτό γιατί χρήματα δεν θα εισρεύσουν στα ταμεία του συλλόγου πριν τη γενική συνέλευση της 5ης Οκτωβρίου. Τρόπους χρηματοδότησης της ομάδας αναζητεί η διοίκηση μέχρι να έρθει ρευστό από τους επενδυτές. .

Η είσοδος των Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη στην ΠΑΕ ΑΕΚ είναι προ των πυλών, αλλά οι οικονομικοί βραχνάδες παραμένουν. Κι αυτό γιατί χρήματα δεν θα εισρεύσουν στα ταμεία του συλλόγου πριν τη γενική συνέλευση της 5ης Οκτωβρίου.

Οι δύο άνδρες έχουν αποφασίσει να επενδύσουν στην ομάδα, αλλά δεν πρόκειται να βάλουν χρήματα πριν εξασφαλίσουν το πακέτο των μετοχών. Πρόθεσή τους είναι να βάλουν 2,5 εκατ. ευρώ άμεσα, άλλα 2,5 μέχρι τον Ιανουάριο και επιπλέον 8 (σύνολο 13 δηλαδή) μέχρι το τέλος της περιόδου. Μέχρι να μπει ολόκληρο το ποσό, θα έχουν το μάνατζμεντ της εταιρείας, με τις… ευλογίες των μεγαλομετόχων, Νίκου Νοτιά και Supporters.

Μένει να φανεί πώς θα στελεχωθεί η διοίκηση, αφού οι νέοι επενδυτές θα θελήσουν να βάλουν άτομα της επιλογής τους στο νέο σχήμα και είναι άγνωστη η στάση που θα τηρήσει ο Θωμάς Μαύρος.

Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο αυτό και να μπουν χρήματα στην ΠΑΕ, ο Ανδρέας Δημητρέλος καλείται να βρει λύσεις για τη χρηματοδότηση της ομάδας, αφού οι οφειλές συσσωρεύονται και η διοίκηση πρέπει να τηρήσει τους διακανονισμούς που έχει κάνει με τους πιστωτές της. Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με χορηγούς που θα ανακουφίσουν τα ταμεία της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x