Stoiximan Super League

Έξαλλοι στον ΠΑΟ με τον Γ.Λιάγκα

Αγωγές ετοιμάζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Γιώργο Λιάγκα. Ο γνωστός παρουσιαστής, το πρωί της Πέμπτης στην ραδιοφωνική του εκπομπή είπε κάτι που ενόχλησε αφάνταστα τους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως η διαφήμιση του οίκου ανοχής στην φανέλα του Βουκεφάλα Λάρισας, θα ταίριαζε και στους «πράσινους» που «είναι αγωνιστικό μπουρδέλο».

Αγωγές ετοιμάζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, το πρωί της Πέμπτης στην ραδιοφωνική του εκπομπή είπε κάτι που ενόχλησε αφάνταστα τους ανθρώπους του «τριφυλλιού».

Αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως η διαφήμιση του οίκου ανοχής στην φανέλα του Βουκεφάλα Λάρισας, θα ταίριαζε και στους «πράσινους» που «είναι αγωνιστικό μπουρδέλο».

Στην «πράσινη» ΠΑΕ ενημερώθηκαν για αυτή την ατάκα, έγιναν έξαλλοι και ξεκαθάριζαν πως «θα μάθουν όλοι να σέβονται τον Παναθηναϊκό». Αυτή τη στιγμή ακούγονται οι κασέτες της πρωινής εκπομπής του «Real FM» και αν ισχύει όντως αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, θα προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες και κατά του παρουσιαστή αλλά και κατά του σταθμού.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x