Κινηματογράφος

«Stoker». Η αλλιώς, βαρβάτο θρίλερ, έρχεται…

Ο Κορεάτης σκηνοθέτης Wook-Chan Park, αυτός που σκηνοθέτησε το «Old Boy» για να καταλάβετε και μερικές ακόμη ταινιάρες κορεάτικες, κάνει το βήμα και σκηνοθετεί το πρώτο του αμερικανικό φιλμ. Το οποίο λέγεται «Stoker». Και αν κρίνουμε από το καστ αλλά και το trailer που θα δείτε παρακάτω, σίγουρα πρόκειται για μία καλοφτιαγμένη ταινία που θα τρομάξει και τους πιο… σκληρούς!

Ο Κορεάτης σκηνοθέτης Wook-Chan Park, αυτός που σκηνοθέτησε το «Old Boy» για να καταλάβετε και μερικές ακόμη ταινιάρες κορεάτικες, κάνει το βήμα και σκηνοθετεί το πρώτο του αμερικανικό φιλμ.

Το οποίο λέγεται «Stoker».

Και αν κρίνουμε από το καστ αλλά και το trailer που θα δείτε παρακάτω, σίγουρα πρόκειται για μία καλοφτιαγμένη ταινία που θα τρομάξει και τους πιο… σκληρούς!

«Συχνά αναρωτιέμαι γιατί κάνουμε παιδιά. Και το συμπέρασμα στο οποίο έχω καταλήξει είναι πως θέλουμε κάποιoς να τα καταφέρει καλύτερα αυτή τη φορά. Αλλά όχι εγώ. Προσωπικά, δεν μπορώ να περιμένω, να δω τη ζωή να σε ξεσκίζει», λέει η Νικόλ Κίντμαν στην κόρη της, Μία Γουασικόφσκα στην αρχή του trailer και σε προδιαθέτει για το τι θα δεις.

Ο Παρκ ειδικεύεται σε τέτοιου τύπου ταινίες, τρομακτικές, με σασπένς και αρκετές ανατροπές, φοβερή φωτογραφία και άρτια σκηνοθεσία. Απλά, δείτε το trailer και κάντε υπομονή γιατί θα βγει στις 1 Μαρτίου το 2013.



Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x