Stoiximan Super League

Μέχρι την τελευταία στιγμή για Ποτουρίδη

Μπορεί οι πιθανότητες για τον Γιάννη Ποτουρίδη να προλάβει την αναμέτρηση με την Ξάνθη να είναι λίγες, ωστόσο, στον Πλατανιά είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει έντονες ενοχλήσεις στη γάμπα και ακολούθησε και κατά την σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα.

Μπορεί οι πιθανότητες για τον Γιάννη Ποτουρίδη να προλάβει την αναμέτρηση με την Ξάνθη να είναι λίγες, ωστόσο, στον Πλατανιά είναι διατεθειμένοι να τον περιμένουν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει έντονες ενοχλήσεις στη γάμπα και ακολούθησε και κατά την σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα.

Ο προπονητής της ομάδας τον Χανίων, Γιάννης Χατζηνικολάου, θα δει και την κατάσταση που θα βρίσκεται ο Ποτουρίδης στην αυριανή προπόνηση, ώστε να αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής.

Αν αυτό τελικά δεν συμβεί θα βρεθεί στη λίστα των απόντων μαζί με τον Μαραγκουδάκη και τον Αρόχα, για την δύσκολη αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x