Σκωτία

Ο «Σαμ» επιστρέφει στο Μάδεργουελ

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Μάδεργουελ και Σέλτικ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον στην όγδοη αγωνιστική της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ, καθώς πρόκειται για ντέρμπι κορυφής αλλά συν τοις άλλοις σηματοδοτεί και την επιστροφή του Γιώργου Σαμαρά στην αγωνιστική δράση μετά από είκοσι δύο ημέρες. Αμπερντίν-Χιμπέρνιαν και Χαρτς-Κιλμάρνοκ τα πιο σημαντικά ματς από τα υπόλοιπα της αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Μάδεργουελ και Σέλτικ συγκεντρώνει το ενδιαφέρον στην όγδοη αγωνιστική της σκωτσέζικης Πρέμιερ Λιγκ, καθώς πρόκειται για ντέρμπι κορυφής αλλά συν τοις άλλοις σηματοδοτεί και την επιστροφή του Γιώργου Σαμαρά στην αγωνιστική δράση μετά από είκοσι δύο ημέρες.

Αμπερντίν-Χιμπέρνιαν και Χαρτς-Κιλμάρνοκ τα πιο σημαντικά ματς από τα υπόλοιπα της αγωνιστικής.

Ο επιθετικός της Σέλτικ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του στο αγκώνα (εξάρθρωση στο ματς της Εθνικής με την Λεττονία, 7/9) και τέθηκε στην διάθεσε του Νιλ Λένον ο οποίος δήλωσε:

«Δεν θα έλεγα πως ο Σαμαράς είναι έτοιμος να αγωνιστεί αλλά θα είναι σίγουρα στην αποστολή καθώς θέλουμε να είναι έτοιμος για το ματς της Τρίτης απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ».


Η Μάδεργουελ οδηγεί την κούρσα με 13 βαθμούς, με ένα παιχνίδι περισσότερο βέβαια από την Σέλτικ η οποία είναι στην τρίτη θέση με 11.

Στο δεύτερο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Αμπερντίν υποδέχεται την δεύτερη Χιμπέρνιαν ενώ η Χαρτς κοντράρεται με την Κιλμάρνοκ, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση με εννέα βαθμούς.

Το πρόγραμμα της όγδοης (8ης) αγωνιστικής

Σαββάτο 29/9


Αμπερντίν-Χιμπέρνιαν (14:45)
Νταντί-Σεντ Τζόνστον (17:00)
Χαρτς-Κιλμάρνοκ (17:00)
Ινβερνές-Νταντί Γιουνάιτεντ (17:00)
Μάδεργουελ-Σέλτικ (17:00)
Σεντ Μίρεν-Ρος Κάουντι (17:00)

Η επόμενη αγωνιστική (9η)

Παρασκευή 5/10


Ινβερνές-Ρος Κάουντι (21:45)

Σάββατο 6/10 (17:00)

Χιμπέρνιαν-Νταντί
Μάδεργουελ-Ντατνί Γιουνάιτεντ
Σεντ Τζόνστον-Σεντ Μίρεν
Κιλμάρνοκ-Αμπερντίν

Κυριακή 7/10

Σέλτικ-Χαρτς (14:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x