Super League 2

Football League… made in England

Πολλές φορές έχουμε τα παράπονά μας από το θέαμα στα ελληνικά ματς. Τυχαία, όμως έχει πάρει στα αγγλικά το όνομά της η Football League; Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, Ηρακλής και Εθνικός Γαζώρου ήρθαν ισόπαλοι 3-3, σε ένα ματς που θύμισε… Premier League. Στα άλλα δύο ματς, Πανσερραϊκός και Καλλονή επικράτησαν με σκορ 1-0 των Λάρισα και Παναιτωλικού αντίστοιχα, με τους ηττημένους να αστοχούν από ένα πέναλτι!

Πολλές φορές έχουμε τα παράπονά μας από το θέαμα στα ελληνικά ματς.

Τυχαία, όμως έχει πάρει στα αγγλικά το όνομά της η Football League;

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, Ηρακλής και Εθνικός Γαζώρου ήρθαν ισόπαλοι 3-3, σε ένα ματς που θύμισε… Premier League.

Στα άλλα δύο ματς, Πανσερραϊκός και Καλλονή επικράτησαν με σκορ 1-0 των Λάρισα και Παναιτωλικού αντίστοιχα, με τους ηττημένους να αστοχούν από ένα πέναλτι!

Μόνο… Ελλάδα δεν θύμισε το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Εθνικό Γαζώρου στο Καυτανζόγλειο. «Ψυχρολουσία» έπιασε τους Θεσσαλονικείς, καθώς μόλις στο 4’ ο Αλεξάντροβιτς έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του και ο Χιονίδης στο 26’ έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ωραίο πλασέ. Στο 43’ ο «Γηραιός» είχε την ευκαιρία να προηγηθεί, όμως ο Στεφανίδης σημάδεψε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι και πάλι με τον Χιονίδη μπήκαν μπροστά με σκορ 2-1 και πάλι με κεφαλιά του Χιονίδη. Το «show» των δύο παικτών (Χιονίδη – Αλεξάντροβιτς) συνεχίστηκε, καθώς ο τελευταίος ισοφάρισε σε 2-2. Ο Ηρακλής έμεινε με 10 παίκτες στο 82’ και ένα λεπτό αργότερα ο Κατσαβάκης έβαλε μπροστά τον Εθνικό Γαζώρου με 3-2. Οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη, με τον Παπαστεριανό να «γράφει» το τελικό 3-3, δίνοντας άρωμα… Premier League στην αναμέτρηση τόσο με τις ανατροπές, όσο και με τη… βροχή των γκολ.

Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός υποδέχθηκε τη Λάρισα και οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ. Δευτερόλεπτα μόλις μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο νεοαποκτηθείς Σάμι Μπανγκουρά έκανε το 1-0 για τη γηπεδούχο ομάδα και έβαλε δύσκολα στους Λαρισαίους. Οι φιλοξενούμενοι στο 49΄είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν άμεσα, όμως ο Λουσινί απέκρουσε το πέναλτι του Νεμπεγλέρα και σίγουρα έγινε ο «ήρωας» της αναμέτρησης, καθώς το 1-0 υπέρ των Σερραίων διατηρήθηκε ως το τέλος.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος, πίεζε για να πετύχει κάποιο τέρμα και να κάνει ποδαρικό με το… δεξί, όμως η Καλλονή είχε άλλα σχέδια. Αφού οι γηπεδούχοι στο Αγρίνιο έχαναν ευκαιρίες, με κορυφαία την άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαβάλι, ήρθε ο Μανούσος στο 85’ να «σκοτώσει» τον Παναιτωλικό, πετυχαίνοντας το γκολ για την Καλλονή, το οποίο ήταν αρκετό για να «αποδράσει» με το τρίποντο.



Παρασκευή 28/9

Πιερικός-Παναχαϊκή 0-0

Σαββάτο 29/9

Πανσερραϊκός-Λάρισα 1-0
(46' Μπανγκουρά)

Ηρακλής-Εθνικός Γαζώρου 3-3
(29', 46' Χιονίδης, 84' Παπαστεριανός - 4', 66' Αλεξάντροβιτς, 83' Κατσαβάκης)

Παναιτωλικός-Καλλονή 0-1
(85' Μανούσος)

Κυριακή 30/9

Δόξα Δράμας – Καλλιθέα 16:45
Ηρακλής Ψαχνών - Νίκη Βόλου
Αναγέννηση Επανομής – Φωκικός
Απόλλων Σμύρνης – Θρασύβουλος
Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βύζας Μεγάρων
Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα
Ρεπό: Εργοτέλης

Η επόμενη αγωνιστική:

Εργοτέλης – Δόξα Δράμας
Καλλιθέα – Πανσερραϊκός
Λάρισα – Αναγέννηση Επανομής
Νίκη Βόλου – Απόλλων Σμύρνης
Φωκικός – Αναγέννηση Γιαννιτσών
Θρασύβουλος – Πιερικός
Βύζας Μεγάρων – Ολυμπιακός Βόλου
Παναχαϊκή – Ηρακλής
Καβάλα – Παναιτωλικός
Εθνικός Γαζώρου – Καλλονή
Ρεπό: Ηρακλής Ψαχνών


Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x