Βέλγιο

Νίκησε και περιμένει

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Άντερλεχτ νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-0 την Λόκερεν στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος. Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα το σύνολο του Φαν ντεν Μπρομ μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά του από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο και περιμένει να δει αν θα παραμείνει έτσι.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Άντερλεχτ νίκησε εντός έδρας με σκορ 3-0 την Λόκερεν στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Έτσι, μετά από αυτό το αποτέλεσμα το σύνολο του Φαν ντεν Μπρομ μείωσε στον έναν βαθμό τη διαφορά του από την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ, η οποία έχει έναν αγώνα λιγότερο και περιμένει να δει αν θα παραμείνει έτσι.

Από νωρίς οι γηπεδούχοι έδειξαν πως είχαν κέφια, με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν τις πρώτες καλές ευκαιρίες του αγώνα μπροστά από τα αντίπαλα καρέ, χωρίς όμως να στείλουν την μπάλα στο πλεχτό. Τελικά αυτός που έσπασε το ρόδι ήταν ο Μποκανί στο 52’. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 59’ ο Ντέσατ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Εκείνος που διαμόρφωσε το τελικό σκορ ήταν ο Μποκανί στο 88’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα.

Στα άλλα ματς της ένατης αγωνιστικής η Γκενκ στην έδρα της μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1 της Μαλίν. Πιο εύκολο έργο περίμενε την Λέουβεν που στο γήπεδό της νίκησε 5-2 την Μπέβερεν. Σπουδαίο εκτός έδρας «τρίποντο» πήρε και η Ζούλτε Βάρεγκεμ, η οποία επικράτησε 4-1 της Λιρς, ενώ τη «δύναμη της έδρας» εκμεταλλεύτηκαν Μονς και Σερκλ Μπριζ, οι οποίες αμφότερες νίκησαν με 1-0 τις Γκέρμιναλ και Σαρλερουά αντίστοιχα.

Η (ένατη) αγωνιστική:

Σάββατο (29/9)

Άντερλεχτ- Λόκερεν 3-0
(52’, 88’Μποκανί, 59’ Ντέρσαρ)

Γκενκ- Μαλίν 2-1
(29’ Βόσεν, 76’ Ντε Σέλερ- 14’ Ντε Ριτε)

Λέουβεν- Μπέβερεν 5-2
(39’ Όγκμπου, 61’ Γκίσλασον, 71’ Πούγκα, 88’,92’ Σάνεβ- 54’ Λεπόιν, 67’ Μπάνρας )

Λιρς- Ζούλτε Βάρεγκεμ 1-4
(41’ Μπιντάουι- 19’, 23’, 76’ Χαμπίμπου, 69’ Φέριερ)

Μονς- Γκέρμιναλ 1-0
(90’ Περμπέτ)

Σερκλ Μπριζ- Σαρλερουά 1-0
(92’ Ρούντι)

Κυριακή (30/

Γάνδη- Κλαμπ Μπριζ (15:30)
Κορτράικ- Σταντάρ Λιέγης (19:00)

Η επόμενη (10η) αγωνιστική:

Κλαμπ Μπριζ- Γκενκ
Σταντάρ Λιέγης- Άντερλεχτ
Γκέρμιναλ- Γάνδη
Σαρλερουά- Λέουβεν
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Σερκλ Μπριζ
Λόκερεν- Λιρς
Μαλίν- Κορτράικ
Μπέβερεν- Μονς

Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x