Stoiximan Super League

Μέσα ο Φορναρόλι, έξω Σισοκό

Εκπλήξεις από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στο βασικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στη σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (18:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr). Στην ενδεκάδα Φορναρόλι, Μαυρίας και Μαρίνος αντί των Πετρόπουλου, Σισοκό και Ζέκα. Βασικός ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος.

Εκπλήξεις από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα στο βασικό σχήμα με το οποίο θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στη σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ (18:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr).

Ο Πορτογάλος προπονητής επέλεξε για την κορυφή της επίθεσης τον Φορναρόλι παρότι δοκίμασε στη διάρκεια της εβδομάδας τον Πετρόπουλο, ενώ προτιμήθηκαν οι Μαρίνος και Μαυρίας αντί των Ζέκα και Σισοκό για τη θέση του δεύτερου αμυντικού χαφ και του δεξιού εξτρέμ αντίστοιχα. Όπως αναμενόταν, ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος θα κάνει ντεμπούτο ως παρτενέρ του Πίντο στο κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καρνέζης (τερματοφύλακας), Σπυρόπουλος (αριστερό μπακ), Βύντρα (δεξί μπακ), Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο (στόπερ), Βιτόλο, Μαρίνος (αμυντικά χαφ), Μαυρίας (δεξί εξτρέμ), Κουίνσι (αριστερό εξτρέμ), Χριστοδουλόπουλος (μεσοεπιθετικός), Φορναρόλι (σέντερ φορ).

Υπενθυμίζεται ότι εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Μπουμσόνγκ και Βελάσκες, ο τιμωρημένος Κατσουράνης και ο ανέτοιμος Σο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x