Stoiximan Super League

Preview: ΠΑΣ-Λεβαδειακός (20:30, Novasports 2)

Έχουν μείνει και οι δύο λίγο πίσω. Ευκαιρία όμως είναι οποίος νικήσει να πάρει βαθιά ανάσα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό στους «Ζωσιμάδες» στο παιχνίδι που ρίχνει αυλαία στην Πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης στο sport-fm.gr

Έχουν μείνει και οι δύο λίγο πίσω.

Ευκαιρία όμως είναι οποίος νικήσει να πάρει βαθιά ανάσα από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό στους «Ζωσιμάδες» στο παιχνίδι που ρίχνει αυλαία στην Πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη της αναμέτρησης στο sport-fm.gr

ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ έχει μείνει προτελευταίος με 2 βαθμούς μόνο. Την περασμένη αγωνιστική έχασε σχετικά εύκολα από τη Βέροια και καλέιται να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο Γιάννης Χριστόπουλος «καταστρώνει» τα πλάνα του, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει δύο παίκτες.

Ο Ντε Βινσέντι που έχει πετύχει το ένα ( το φοβερό σουτ κόντρα στον Παναθηναϊκό) από τα συνολικά δύο γκολ του «Άγιαξ της Ηπείρου) θα απουσιάσει από το ματς, κάθως σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του έπαθε διάστρεμμα και δεν κατάφερε να το ξεπεράσει. Ο άλλος «πονοκέφαλος» του Έλληνα τεχνικού ακούει στο όνομα του Θέμη Τζημόπουλου, καθώς τον ταλαιπωρεί ακόμα μια θλάση και δεν κατάφερε να είναι έτοιμος.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Ίλιτς, Βίλα, Τοπούζης, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Τζάνης, Κοροβέσης, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Πάντος, Ντάσιος, Αυγενικού.

Λεβαδειακός

Ήρθε η... δικαίωση για τον Λεβαδειακό στην προηγούμενη αγωνιστική. Ο Λεβαδειακός πήρε το πρώτο του τρίποντο κόντρα στον μέχρι τότε αήττητο Πανιώνιο και επιτέλους φάνηκαν οι αρετές του πολύ καλού ρόστερ που διαθέτει.

Εδώ και πολύ καιρό οι δύο μόνιμα τραυματίες, Γεωργίου και Ακόστα «πονοκεφάλιαζαν» τον Γιώργο Παράσχο. Τελικά, ο πρώτος είναι κανονικά στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για τη δύσκολη αποστολή στους «Ζωσιμάδες», την ώρα που ο τελευταίος δεν τα κατάφερε να δώσει το «παρών», καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος και Ζαουί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x