Κώστας Νικολακόπουλος

Να’ ναι καλά η ΑΕΚ…

Πλάκα πλάκα χάρη στην ΑΕΚ και την αδυναμία της τα τελευταία χρόνια να κρατάει τους καλούς παίκτες της, ο Ολυμπιακός βρίσκει σπουδαίες λύσεις για την ομάδα του!

Πλάκα πλάκα χάρη στην ΑΕΚ και την αδυναμία της τα τελευταία χρόνια να κρατάει τους καλούς παίκτες της, ο Ολυμπιακός βρίσκει σπουδαίες λύσεις για την ομάδα του!

Ο πρώτος σκόρερ του φέτος και καλύτερος γκολτζής του (βάσει μέσου όρου τερμάτων ανά ματς) και πέρσι, αλλά και πρόπερσι, ο Τζιμπούρ, ήρθε από την ΑΕΚ.

Ο Μανωλάς, που από παιχνίδι σε παιχνίδι έχει ραγδαία βελτίωση και εξελίσσεται σε αμυντικό στυλοβάτη της ομάδας, τουλάχιστον σε επίπεδο πρωταθλήματος, ήρθε κι αυτός από την ΑΕΚ.

Δύο παίκτες για τους οποίους ο Ολυμπιακός δεν πλήρωσε ούτε Ευρώ στην ομάδα τους, αφού έμειναν ελεύθεροι. Κάτι που φυσικά κάνει για το σύλλογο ακόμη πιο επιτυχημένη την κίνηση απόκτησής τους.

Και είδαμε ότι σχεδόν αμέσως κι οι δύο καθιερώθηκαν. Ο Τζιμπούρ έκανε δύο παιχνίδια για να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα κι ο Μανωλάς ακριβώς άλλα τόσα! Διότι, όχι απλά είναι καλοί παίκτες, αλλά έχοντας παίξει και σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, έχουν δοκιμαστεί κι έχουν κάποιες παραστάσεις οπωσδήποτε διαφορετικές από το να έπαιζαν σε άλλους μικρομεσαίους συλλόγους.

Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός μετά την περίπτωση του Τζιμπούρ, που για όσους δεν το ξέρουν έχει βάλει 25 γκολ σε ουσιαστικά 27 παιχνίδια (!!!) στα οποία έχει ξεκινήσει βασικός στο πρωτάθλημα με τα ερυθρόλευκα, μπορεί να φανεί τυχερός και με τον Μανωλά.

Ο παίκτης αυτός (μαζί με Βλαχοδήμο και Φετφατζίδη οι τρεις πιο μικροί στο ρόστερ, μετά τους προερχόμενους από την Ακαδημία) μοιάζει να κολλάει στον Ολυμπιακό, με το δυναμισμό που βγάζει και το πάθος του για διάκριση.

Η ποδοσφαιρική λογική λέει ότι θα βελτιωθεί σε δύο τρία πράγματα ακόμη και τότε πραγματικά θα αποτελέσει πολύ μεγάλη μονάδα.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x