F1

Πυρ και μανία ο Έκλεστοουν

Για ακόμη μία φορά ο Μπέρνι Έκλεστοουν εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με την απόφαση της FIA που θέλει τους κινητήρες των μονοθεσίων να αλλάζουν από το 2014 σε υπερτροφοδοτούμενους V6 1.6 λίτρων. Ωστόσο, ο υπεύθυνος των εμπορικών δικαιωμάτων της Φόρμουλα 1 τόνισε πως αυτή η ιδέα θα πρέπει να εγκαταλειφθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, καθώς τη χαρακτήρισε ανόητη.

Για ακόμη μία φορά ο Μπέρνι Έκλεστοουν εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με την απόφαση της FIA που θέλει τους κινητήρες των μονοθεσίων να αλλάζουν από το 2014 σε υπερτροφοδοτούμενους V6 1.6 λίτρων.

Ωστόσο, ο υπεύθυνος των εμπορικών δικαιωμάτων της Φόρμουλα 1 τόνισε πως αυτή η ιδέα θα πρέπει να εγκαταλειφθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, καθώς τη χαρακτήρισε ανόητη, ενώ δεν παρέλειψε να «κατηγορήσει» τον Μαξ Μόσλεϊ (πρώην πρόεδρο της FIA).

«Άκουσα τον ήχο που παράγουν οι καινούριοι κινητήρες τις προάλλες και ήταν απαίσιο. Ούτε στο αφεντικό της Ferrari, Λούκα ντι Μοντιζέμολο άρεσε. Νομίζω ότι ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, θα τους ξεφορτωθεί.

Είναι λογικό να μην προχωρήσουμε σε αυτό το σχέδιο και να μείνουμε στους κινητήρες που έχουμε τώρα. Κατηγορώ τη FIA για αυτούς τους… ηλίθιους κινητήρες. Δεν είναι λάθος του Τοντ, αλλά του Μόσλεϊ , αυτός ήθελε να αλλάξουν οι κινητήρες και μετά αποχώρησε
», δήλωσε ο Έκλεστοουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x