Stoiximan Super League

«Κάντε κάτι»

Τον προβληματισμό του για τo κλίμα στο εσωτερικό της ΑΕΚ μετέφερε στους υπεύθυνους της ΠΑΕ ο Γιάννης Κοντοές σε συνάντηση που έγινε σήμερα στο προπονητήριο στα Σπάτα. Ο άσος της Ένωσης επεσήμανε ότι εκτός από τα κακά αποτελέσματα της ομάδας, αισθάνεται πως η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια δεν είναι και η καλύτερη και σε καμία περίπτωση δε θυμίζει την οικογένεια των περασμένων μηνών…

Τον προβληματισμό του για τo κλίμα στο εσωτερικό της ΑΕΚ μετέφερε στους υπεύθυνους της ΠΑΕ ο Γιάννης Κοντοές σε συνάντηση που έγινε σήμερα στο προπονητήριο στα Σπάτα.

Ο άσος της Ένωσης επεσήμανε ότι εκτός από τα κακά αποτελέσματα της ομάδας, αισθάνεται πως η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια δεν είναι και η καλύτερη και σε καμία περίπτωση δε θυμίζει την οικογένεια των περασμένων μηνών…

Τα… παράπονα του Κοντοέ τα άκουσε ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ηλίας Μπόβαλης μετά από το ατομικό πρόγραμμα που έκανε και σήμερα.

Ο Κοντοές ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα και τα ποσά που οφείλονται και πως ζήτησε να επιμεριστεί το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στα άτομα που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει αυτό.

Το συγκεκριμένο περιστατικό το επιβεβαίωσε και ο Ανδρέας Δημητρέλος, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Ηταν σε συναισθηματική φόρτιση γιατί θεωρεί ότι η ΑΕΚ δεν είναι γι' αυτόν η οικογένεια, όπως την φανταζόταν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x