Δελτία Τύπου

Η μαγεία του Clasico δωρεάν στην οθόνη σου από την Betfair!

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αυτή την Κυριακή θα κινείται σε… ρυθμούς «Clasico»! Η μεγάλη μάχη της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης κλέβει την παράσταση, με τους Καταλανούς να θέλουν τη νίκη που ουσιαστικά θα τους φέρει με το ενάμισι πόδι στην κατάκτηση του τίτλου και τη «βασίλισσα» να ψάχνει για το τρίποντο που θα τη διατηρήσει ζωντανή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αυτή την Κυριακή θα κινείται σε… ρυθμούς «Clasico»! Η μεγάλη μάχη της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης κλέβει την παράσταση, με τους Καταλανούς να θέλουν τη νίκη που ουσιαστικά θα τους φέρει με το ενάμισι πόδι στην κατάκτηση του τίτλου και τη «βασίλισσα» να ψάχνει για το τρίποντο που θα τη διατηρήσει ζωντανή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το κορυφαίο ντέρμπι του κόσμου θα παίζει και στο γήπεδο της Betfair, με μια πληθώρα επιλογών για στοιχηματισμό, αλλά και με ζωντανή κάλυψη του αγώνα, εντελώς δωρεάν!

Το τρίτο φετινό «Clasico» βρίσκεται προ των πυλών και η Betfair δηλώνει για μια ακόμα φορά παρούσα σε αυτή τη σπουδαία ποδοσφαιρική συνάντηση, ανάμεσα στα δύο «μεγαθήρια» του ισπανικού ποδοσφαίρου. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, θα βρεθούν αντιμέτωπες στην... αρένα του «Καμπ Νόου», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Primera Division. Η «Βασίλισσα» ήταν η κερδισμένη της πρώτης φετινής «μάχης» ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς κατέκτησε το Super Cup.

Στο πρωτάθλημα τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά. Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν... φουριόζοι και με έξι νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, βρίσκονται στην πρώτη θέση, με οχτώ βαθμούς διαφορά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία πραγματοποίησε κάκιστη εκκίνηση. Αυτό το «Clasico» δικαίως θεωρείται κομβικό, καθώς σε περίπτωση που νικήσει η Μπαρτσελόνα, η διαφορά πάει στο +11, ενώ η με διπλό της «Βασίλισσας», πέφτει στο +5 και οι «μερέγκες» μπαίνουν και πάλι στο παιχνίδι του τίτλου.

Βάσει της μέχρι στιγμής εικόνας των δύο ομάδων, το 1,88 στο οποίο προσφέρεται ο άσος των «μπλαουγκράνα», ίσως να δείχνει λογικό, όμως το «Clasico» είναι πάντα ντέρμπι, ανεξαρτήτου φόρμας και άλλων παραγόντων. H αγορά των γκολ χρίζει ιδιαίτερης προσοχής. Με οχτώ σερί Over 2.5 ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε αγώνες που σκόραραν και οι δύο, το 1,61 στο να μπουν περισσότερα από δύο γκολ φαντάζει δίκαιο, όπως και το 1,55 του να βρουν δίχτυα αμφότερες.

Στην Betfair μπορεί να βρει κανείς τις καλύτερες αποδόσεις και για τους σκόρερ του «Clasico», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κυνηγά το γκολ για έκτο σερί ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ ο Μέσι που στο τελευταίο παιχνίδι των δύο «μεγαθηρίων» έφτασε τα 15 γκολ και τον Ραούλ στη σχετική λίστα των παικτών με τα περισσότερα γκολ σε «Clasico», κυνηγάει πλέον τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο που βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας σκοράρει συνολικά 18 φορές.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην αγορά των... αποβολών, αφού με συνολικά 7 κόκκινες κάρτες στα 10 τελευταία ντέρμπι και με την αδρεναλίνη να χτυπάει... κόκκινο, το 2,30 του ν' αποβληθεί παίκτης ίσως και να φαντάζει μικρό, άσχετα αν σπάνια βλέπουμε τόσο χαμηλά την απόδοση στο Υπέρ αυτής της αγοράς.

Στο «Clasico» καμία εκ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης δεν συμβιβάζεται σε κάτι λιγότερο από τη νίκη. Μην αρκείσαι στα λίγα και ζήσε ζωντανά τη μεγάλη συνάντηση, μέσω του Live Video της Betfair.

Για πληρέστερη ενημέρωση για όλες τις αγορές της Betfair για το «Clasico», αλλά και για όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις, μπες στο www.betfair.com και για όλα τα τελευταία νέα, εξειδικευμένες αναλύσεις, πλούσια στατιστικά και έγκυρα προγνωστικά επισκέψου το blog: stoixhma.betfair.gr Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις και στο Twitter στο Betfair_hellas, όπου πλέον υπάρχει Live κάλυψη των σημαντικότερων αγώνων ποδοσφαίρου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x