Stoiximan Super League

Έκτη… αίσθηση!

Τις πέντε πρώτες αγωνιστικές ψάχναμε «με το τουφέκι» το καλό ματς. Η έκτη στροφή της Σούπερ Λίγκας όμως έχει όλες τις προδιαγραφές να κάνει… αίσθηση! Αφού η ΑΕΚ λοιπόν πάρει την πρωτόγνωρη γεύση «τελικού» με την Κέρκυρα, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μυρίσει κορυφή στο Ηράκλειο. Και πριν ο Ολυμπιακός ακούσει τυχόν ενστάσεις του Αστέρα για το ότι βρίσκεται εκεί, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν δει αν η ομάδα του όντως παίρνει «τα πάνω της» στην Ξάνθη.

Τις πέντε πρώτες αγωνιστικές ψάχναμε «με το τουφέκι» το καλό ματς.

Η έκτη στροφή της Σούπερ Λίγκας όμως έχει όλες τις προδιαγραφές να κάνει… αίσθηση!

Αφού η ΑΕΚ λοιπόν πάρει την πρωτόγνωρη γεύση «τελικού» με την Κέρκυρα, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να μυρίσει κορυφή στο Ηράκλειο.

Και πριν ο Ολυμπιακός ακούσει τυχόν ενστάσεις του Αστέρα για το ότι βρίσκεται εκεί, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν δει αν η ομάδα του όντως παίρνει «τα πάνω της» στην Ξάνθη.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη όλων των αγώνων από το sport-fm.gr.


Σάββατο, 6/10

ΑΕΚ-Κέρκυρα (17:15, NovaSports 2)

Ψέματα, ψέματα, πες τους πως είναι ψέματα! Στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της και με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, η ΑΕΚ δεν ψάχνει απλώς την πρώτη νίκη της. Ψάχνει και… διαψεύσεις στον κόσμο της πως μπορεί να αντιμετωπίσει κινδύνους πρωτόγνωρους για τ’ όνομά της. Σαν κι αυτούς που θα τη ζώσουν ακόμη περισσότερο στην τελευταία θέση αν η Κέρκυρα φύγει (κι εκείνη) όρθια από το ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωαννίδης (Αργολίδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ελευθερίου (Αθηνών), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Βέροια-Ατρόμητος (17:15, NovaSports 1)

Θα σε κάνω βασίλισσα! Κάτι τέτοιο πρέπει να είπε όταν ανέλαβε ο Νίκος Καρύδας τη Βέροια! Και με επτά συνεχόμενους πόντους, δυο σερί νίκες και το πρώτο της διπλό (επί του Πανθρακικού) έκανε το «βασίλισσα του Βορρά» να μη μοιάζει πλέον τεράστια υπερβολή. Εκτός κι αν ο Ατρόμητος εμφανιστεί αντίθετος σε… μοναρχικά καθεστώτα και με εμφάνιση απ’ αυτές προ Ολυμπιακού αποδειχθεί βασιλικότερος (ή στην περίπτωσή μας πριγκηπικότερος) του βασιλέως!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας


ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (19:30, NovaSports 1)

Ήντα ΠΑΟΚ είναι αυτός; Μεταμορφωμένος απλά σε σχέση με το ξεκίνημα; Τόσο δυνατός ώστε να κάνει κι άλλες πλάκες σαν αυτή με τον «αιώνιο» Άρη; Ή μήπως και ικανός να διατηρήσει τον τίτλο του μοναδικού ανταγωνιστή (με τα υπάρχοντα δεδομένα) του Ολυμπιακού; Η μάχη στην Κρήτη -και κατά πόσο ο ΟΦΗ θα παρουσιαστεί όπως την τελευταία φορά απέναντι σε «δικέφαλο» (ΑΕΚ) θα αποτελέσουν αξιόπιστο δείγμα απάντησης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Κοντιζάς (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»


Κυριακή, 7/10

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος (16:00, NovaSports 1)

Τι θα γίνει τώρα, θα… ΠΑΣ για πρωτάθλημα; Μ’ αυτό το ερώτημα θα μπορούσαν να υποδεχθούν τον Πανιώνιο οι Γιαννιώτες. Βλέποντάς τον να καταπίνει και την ΑΕΚ, να κρατά το απόλυτο στη Νέα Σμύρνη και την επαφή του με… την κορυφή! Και προσπαθώντας έπειτα να τον αναγκάσουν στη δεύτερη ήττα -με την οποία οι ίδιοι θα επιβεβαιώσουν πως «ήτανε να μην πάρουν μπρος» μετά το σεφτέ με τον Λεβαδειακό.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»


SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός (18:15, NovaSports 2)

Μόνο του Ι-σπανού τα γένια δεν γίνονται! Ο Τοτσέ έβαλε γκολ, ο Παναθηναϊκός έβγαλε επιτέλους χαρακτήρα κι εκεί που φαινόταν απογοητευμένος (μετά και τη νέα αποτυχία με τον Αστέρα) βρήκε στην Τότεναμ κουράγιο για αντεπίθεση. Θα την ξεκινήσει απέναντι στη ντεφορμέ Ξάνθη -που πρόλαβε να πάρει και να… χάσει αμέσως την μπουκιά από το στόμα απέναντι στον Πλατανιά; Ή θα φύγει με χέρια άδεια (και) απ’ τα Πηγάδια;

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: Πηγάδια


Άρης-Πλατανιάς (18:15, NovaSports 1)

Άρης… και δεν είναι καλά! Και πώς να είναι μετά την οδυνηρή τεσσάρα που φορτώθηκε απ’ το ημίχρονο στην Τούμπα. Χωρίς ψυχολογία, αλλά με τον κόσμο να παραμένει στο πλευρό τους, οι «κίτρινοι» θα προσπαθήσουν να φτιάξουν το κέφι (και τη βαθμολογική τους θέση) με τον Πλατανιά. Αν και οι Χανιώτες -με οκτώ βαθμούς ήδη και μια βαρβάτη νίκη με την Ξάνθη- δεν μοιάζουν ακριβώς βολικός αντίπαλος για… ξέσπασμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Φραγκιαδάκης (Δωδ/νήσου), Τσολάκης (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»


Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (20:30, NovaSports 1)

Απ’ τ’ αστέρια στον… Αστέρα! Όσο να πεις δύσκολα ενθουσιάζεσαι παίζοντας -μετά την Άρσεναλ για το Champions League- με τους Αρκάδες για τη Σούπερ Λιγκ. Ο κόσμος του Ολυμπιακού όμως διαπίστωσε πρόοδο στο Λονδίνο. Και θα περιμένει να μεταφραστεί σε μια νίκη που θα εξαφανίσει την ομάδα του ακόμα περισσότερο από τα μάτια των ανταγωνιστών της. Έστω κι αν απέναντι θα βρίσκεται ένας τέτοιος που έχει κερδίσει με το σπαθί (και τη μια μόλις ήττα του) τον συγκεκριμένο τίτλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τουμπακάρης (Αθηνών), Γεωργαράκος (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Γ. Καραϊσκάκης»


Δευτέρα, 8/10

Λεβαδειακός-Πανθρακικός (20:30, NovaSports 2)

Τα κεφάλια μέσα! Έτσι διέταξε ο ΠΑΣ κι ο Λεβαδειακός εμφανίστηκε ανήμπορος να μην υποταχθεί και να μην κάνει ευχάριστο διάλειμμα την τριάρα του επί της Βέροιας. Τώρα που χτύπησε το… κουδούνι όμως, οφείλει να παρουσιαστεί «διαβασμένος»: Λυγίζοντας αντίπαλο ίδιων στόχων ο οποίος (μετά την εντός έδρα ήττα και από τη Βέροια) θα προσπαθήσει να «τσιμπήσει» πόντους -και όχι σουβλάκι- στη Λιβαδειά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Σιγίκας (Πέλλας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Σάββατο, 20/10

Ολυμπιακός-SKODA Ξάνθη (17:15)
Πανιώνιος-Κέρκυρα (17:15)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30)

Κυριακή, 21/10

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια (16:00)
Ατρόμητος-Λεβαδειακός (18:15)
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα (18:15)
Παναθηναϊκός-Άρης (20:30)

Δευτέρα, 22/10

Πλατανιάς-ΟΦΗ (20:30)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x