Stoiximan Super League

Ζουν το «μύθο» τους στη Σούπερ Λίγκα

Αφήνοντας στην άκρη τα κλισέ ποδοσφαιρικού τύπου, του στυλ «ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος», Πλατανιάς και Πανιώνιος βιώνουν μια εμπειρία τόσο τέλεια, που μόνο σε… διαφημίσεις συναντά κανείς. Με «βαρβάτα» διπλά (2-1 στα Γιάννενα οι Νεοσμυρνιώτες και 2-0 στο «Βικελίδης» οι Κρητικοί) έχουν κάνει μαγικό ξεκίνημα και ζουν το δικό τους «μύθο» στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Αφήνοντας στην άκρη τα κλισέ ποδοσφαιρικού τύπου, του στυλ «ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος», Πλατανιάς και Πανιώνιος βιώνουν μια εμπειρία τόσο τέλεια, που μόνο σε… διαφημίσεις συναντά κανείς.

Με «βαρβάτα» διπλά (2-1 στα Γιάννενα οι Νεοσμυρνιώτες και 2-0 στο «Βικελίδης» οι Κρητικοί) έχουν κάνει μαγικό ξεκίνημα και ζουν το δικό τους «μύθο» στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Κυριακή, 7/10

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 1-2

Ο Πανιώνιος πήρε πολύ σημαντική νίκη στα Γιάννενα, νικώντας τον ΠΑΣ με 2-1 (με ανατροπή), και έφτασε τους 15 βαθμούς ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον Ολυμπιακό (που έχει έναν αγώνα λιγότερο). Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έδειξε ότι ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, ακόμα και όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Γουνδουλάκης (36’) και Λαμπρόπουλος (71’) οι σκόρερ των «κυανέρυθρων», προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Ίλιτς στο δεύτερο λεπτό του αγώνα. Διαβάστε περισσότερα.



SKODA Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο που σκόραρε δύο υπέροχα τέρματα (26΄, 29΄) και τα πανηγύρισε φτιάχνοντας το… μαλλί του, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 της Ξάνθης στα Πηγάδια στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Δεύτερη νίκη εντός συνόρων για τους «πράσινους» που βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό από το γκολ του Μαρκόβσκι αλλά αντέδρασαν πολύ γρήγορα και στο τέλος έκαναν και διαχείριση δυνάμεων. Διαβάστε περισσότερα.



Άρης-Πλατανιάς 0-2

Δεν λέει να συνέλθει ο Άρης, την ώρα που ο Πλατανιάς εντυπωσιάζει. Οι Κρητικοί επικράτησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας με σκορ 2-0 και… ατενίζουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγάλη αισιοδοξία, καθώς ανέβηκαν στη τέταρτη θέση. Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς... αποχαιρετούν τις όποιες βλέψεις είχαν να ανασάνουν βαθμολογικά και παραμένουν πολύ χαμήλα. Διαβάστε περισσότερα.



Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ο Ολυμπιακός παίζει χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα, απόψε όμως ίδρωσε για να επικρατήσει του Αστέρα Τρίπολης στο «Καραϊσκάκη». Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με το άπιαστο σουτ του Χολέμπας στο 43’, αλλά επαναπαύτηκαν στο 1-0 και στο τέλος κινδύνεψαν από τους Αρκάδες, που είχαν δοκάρι με τον Καλαντζή στο 82’. Ακόμη κι έτσι -με μια εμφάνιση που δεν ικανοποίησε τον κόσμο και αποδοκίμασε στο φινάλε- η ομάδα του Ζαρντίμ έφτασε στις 6 συνεχόμενες νίκες και διατηρήθηκε στην κορυφή. Διαβάστε περισσότερα.



Σάββατο, 6/10

ΑΕΚ-Κέρκυρα 1-1

Με την «αρρώστια» του να βλέπει την ΑΕΚ τελευταία στη βαθμολογία θα ζήσει μέχρι νεωτέρας ο κόσμος της. Η «Ένωση» δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε την Κέρκυρα και με το 1-1 παραμένει διασωληνωμένη στον πάτο του πίνακα. Το γκολ που και πάλι… κατάφεραν να δεχθούν στην πρώτη επίσκεψη του αντιπάλου (Βενέτης, 30’) σόκαρε τους «κιτρινόμαυρους» και δεν τους επέτρεψε τίποτα παραπάνω από το να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα στο 74’ με τον συγκινητικό Παυλή. Διαβάστε περισσότερα.



Βέροια-Ατρόμητος 2-2

Η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ατρόμητο, αποτελεί παράδειγμα, ότι κάποιες φορές το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι και δίκαιο. Η «βασίλισσα του Βορρά» ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, χάνοντας πολλές ευκαιρίες, ωστόσο, οι Περιστεριώτες είχαν το υπέρ τους 2-0 μέχρι το 89’. Σε εκείνο το λεπτό είναι που αποδόθηκε η… δικαιοσύνη, καθώς οι γηπεδούχοι αρχικά με τον Καφέ και λίγα δευτερόλεπτα μετά με τον Μπαργκάν, έφτασαν σε μία απίστευτη ισοπαλία. Σε ένα παιχνίδι, όπου η διαφαινόμενη νίκη του Ατρόμητου έμοιαζε με μαγική εικόνα, η Βέροια κατάφερε να αντιδράσει και να πάρει τελικά την ισοπαλία, που ήταν και το ελάχιστο από αυτό που δικαιούταν. Διαβάστε περισσότερα.



ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-1

Σε ένα κακό παιχνίδι στο Ηράκλειο, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1, για την έκτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Παπάζογλου (8’), έβαλε μπροστά την ομάδα του, κόντρα στην… πρώην, ενώ ο Φωτάκης (18’) έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γλύκου, ο ΠΑΟΚ, για ένα ημίχρονο, στη φάση που ο ΟΦΗ, έχασε πέναλτι με τον Σίσιτς. Αποβολή και για τον Βάντο στις καθυστερήσεις. Διαβάστε περισσότερα.




Δευτέρα, 8/10

Λεβαδειακός-Πανθρακικός (20:30, NovaSports 2)

Τα κεφάλια μέσα! Έτσι διέταξε ο ΠΑΣ κι ο Λεβαδειακός εμφανίστηκε ανήμπορος να μην υποταχθεί και να μην κάνει ευχάριστο διάλειμμα την τριάρα του επί της Βέροιας. Τώρα που χτύπησε το… κουδούνι όμως, οφείλει να παρουσιαστεί «διαβασμένος»: Λυγίζοντας αντίπαλο ίδιων στόχων ο οποίος (μετά την εντός έδρα ήττα και από τη Βέροια) θα προσπαθήσει να «τσιμπήσει» πόντους -και όχι σουβλάκι- στη Λιβαδειά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Σιγίκας (Πέλλας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Σάββατο, 20/10

Ολυμπιακός-SKODA Ξάνθη (17:15)
Πανιώνιος-Κέρκυρα (17:15)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30)

Κυριακή, 21/10

Αστέρας Τρίπολης-Βέροια (16:00)
Ατρόμητος-Λεβαδειακός (18:15)
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα (18:15)
Παναθηναϊκός-Άρης (20:30)

Δευτέρα, 22/10

Πλατανιάς-ΟΦΗ (20:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x