Stoiximan Super League

Σχηματίζει διοίκηση ο Σαββίδης

Αθόρυβα λειτουργεί ο Ιβάν Σαββίδης για την αλλαγή σελίδας στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο νέος ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν προτίθεται να αναλάβει τη θέση του προέδρου στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου από τη στιγμή που δεν κατοικεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και για αυτό το λόγο το τελευταίο διάστημα έχει έρθει σε επαφή με γνωστούς ΠΑΟΚτσήδες -κυρίως ποντιακής καταγωγής – να συμμετάσχουν στα κοινά της ομάδας.

Αθόρυβα λειτουργεί ο Ιβάν Σαββίδης για την αλλαγή σελίδας στο διοικητικό σχήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο νέος ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν προτίθεται να αναλάβει τη θέση του προέδρου στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου από τη στιγμή που δεν κατοικεί μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και για αυτό το λόγο το τελευταίο διάστημα έχει έρθει σε επαφή με γνωστούς ΠΑΟΚτσήδες -κυρίως ποντιακής καταγωγής – να συμμετάσχουν στα κοινά της ομάδας.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται Γιώργος Λυσσαρίδης, ύστερα από την αρνητική απάντηση που έδωσε ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Φράγκος Φραγκούλης, να έχει υψηλή θέση στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Όπως γράφει η SportDay, ο Σαββίδης συναντήθηκε δύο φορές με τον Λυσσαρίδης για να αναλάβει σημαντικό πόστο (τη θέση του προέδρου) στην ΠΑΕ.Οι δύο άνδρες δεν ήθελαν να η διαρρεύσει τίποτα μέχρι να κλείσει το θέμα, όμως τελικά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Η συγκεκριμένη διαρροή δεν άρεσε και αναμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα. Πάντως, ο Σαββίδης έχει κάνει επαφές και με ανθρώπους που διατέλεσαν μέλη παλαιότερων διοικήσεων στον σύλλογο.

Την ίδια ώρα, ο ομογενής επιχειρηματάις προσπαθεί ώστε ο ΠΑΟΚ να εξασφαλίσει χορηγία από την Gazprom, η οποία είναι μεγαθήριο παραγωγής φυσικού αερίου και χορηγός της UEFA και άλλων μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης.

Χωρίς οχτώ οι προπονήσεις

Από σήμερα ξεκινάει ξανά το πρόγραμμα των προπονήσεων, όμως ο Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του οκτώ ποδοσφαιριστές. Ο λόγος είναι τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν το επόμενο διάστημα οι εθνικές ομάδες. Οι Γλύκος, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης κλήθηκαν από τον Σάντος στην Εθνική Ελλάδας (για τους αγώνες με Βοσνία και Σλοβακία), ενώ τις υπηρεσίες του στη Ρουμανία θα προσφέρει ο Λάζαρ (στα ματς με Τουρκία και Ολλανδία).

Οι Σταφυλίδης και Πέλκας θα παίξουν στον αγώνα της Ελπίδων με το Βέλγιο, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Νέων για τα προκριματικά του Euro 2013. Από την πλευρά του, ο ο αρχηγός της Ν. Αφρικής, Μπονγκάνι Κουμάλο, θα παίξει στα φιλικά της ομάδας του με τις Πολωνία και Κένυα. Ολοι αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη τη μεθεπόμενη Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου, τρεις μέρες πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x