Ελλάδα

«Ερυθρόλευκα» δάκρυα από τον Θανάση Μπέμπη

Συγκίνηση, μνήμες από άλλες εποχές και η ζωντανή ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν την βράβευση του Θανάση Μπέμπη από τον Ολυμπιακό και τον Φωστήρα. Ρίγη συγκίνησης όταν πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» γονάτισε και φίλησε τη σημαία του Ολυμπιακού πριν ξεσπάσει σε δάκρυα, αποδεικνύοντας ότι αν και τα χρόνια έχουν περάσει η αγάπη του για την ομάδα δεν σβήνει.

Συγκίνηση, μνήμες από άλλες εποχές και η ζωντανή ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που μπορούν να χαρακτηρίσουν την βράβευση του Θανάση Μπέμπη από τον Ολυμπιακό και τον Φωστήρα.

Ρίγη συγκίνησης όταν πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» γονάτισε και φίλησε τη σημαία του Ολυμπιακού πριν ξεσπάσει σε δάκρυα, αποδεικνύοντας ότι αν και τα χρόνια έχουν περάσει η αγάπη του για την ομάδα δεν σβήνει.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τιμήθηκε και από τους δύο συλλόγους, με τη φανέλα των οποίων μεγαλούργησε στα γήπεδα. Στο πλαίσιο της βράβευσής του διεξήχθη φιλική αναμέτρηση μεταξύ των παλαιμάχων παικτών των «ερυθρόλευκων» και του Φωστήρα, το οποίο ήταν το 600ο για την ομάδα των παλαιμάχων της ομάδας του Πειραιά.

Όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να παρευρεθούν στον αγώνα προς τιμή του Θανάση Μπέμπη, μιας ιστορικής μορφής του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο οποίος δόξασε και δοξάστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού και του Φωστήρα. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε στο γήπεδο του Ταύρου μέσω του αντιπροέδρου της ΠΑΕ κυρίου Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Θανάση Μπέμπη. Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού χαιρέτησαν άπαντες τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, δείχνοντας τον σεβασμό τους σε αυτή την ιστορική μορφή του συλλόγου.



Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x