Stoiximan Super League

Μη δει πρώην…

… αφηνιάζει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Μετά τον Παναθηναϊκό και ο Λεβαδειακός την… «πατάει» από τον πρώην του, ο οποίος άνοιξε το σκορ, με πέναλτι στο 11’, ενώ στο 37’ κέρδισε την αποβολή του Κυριακίδη. Ο Πανθρακικός, έφυγε με το εμφατικό 3-0 από την Λιβαδειά με τους Λαδάκη (44’) και Βιγιαρέχο στις καθυστερήσεις να συνυπογράφουν το δεύτερο τρίποντο της σεζόν. Χωρίς τον Παράσχο στον πάγκο από το 14’ και με δέκα από το 37’, οι Βοιωτοί, έχασαν το παιχνίδι πριν καν το καταλάβουν.

… αφηνιάζει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Μετά τον Παναθηναϊκό και ο Λεβαδειακός την… «πατάει» από τον πρώην του, ο οποίος άνοιξε το σκορ, με πέναλτι στο 11’, ενώ στο 37’ κέρδισε την αποβολή του Κυριακίδη.

Ο Πανθρακικός, έφυγε με το εμφατικό 3-0 από την Λιβαδειά με τους Λαδάκη (44’) και Βιγιαρέχο στις καθυστερήσεις να συνυπογράφουν το δεύτερο τρίποντο της σεζόν.

Χωρίς τον Παράσχο στον πάγκο από το 14’ και με δέκα από το 37’, οι Βοιωτοί, έχασαν το παιχνίδι πριν καν το καταλάβουν.



Η φράση… «ένα ημίχρονο που τα είχε όλα», ταιριάζει «γάντι» στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό. Οι Βοιωτοί μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, όμως τα πάντα… ανατράπηκαν, στο χέρι του Μουλόπουλου και το γκολ του Παπαδόπουλου. Τα νεύρα και η ένταση, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, έκαναν την εμφάνισή τους και απόρροια αυτών, ήταν, από το 15’ ο Παράσχος να παρακολουθεί το παιχνίδι από την εξέδρα.

Οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν τα αλλεπάλληλα «σοκ» και προσπάθησαν να φτάσουν στην περιοχή του Κουτσόπουλου, όμως ο Ναπολεόνι, έχασε πολύτιμη ευκαιρία και στην συνέχεια έπαθε… τράβηγμα. Πριν γίνει η αναγκαστική αλλαγή, ο Κυριακίδης, ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Παπαδόπουλο, έφυγε για τα αποδυτήρια και ο Ιταλός επιθετικός αντικαταστάθηκε από τον Κασμερίδη. Η κεφαλιά του Λαδάκη, ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ήρθε απλά για να βάλει τις βάσεις για μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Το δεύτερο ημίχρονο, δεν είχε σε καμία περίπτωση την ίδια εικόνα με το πρώτο. Κακές επιλογές και από τις δύο ομάδες, κλεισμένος στα καρέ του ο Πανθρακικός και με διάθεση να πιέσει ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί, παρά το γεγονός πως έπαιζαν με δέκα παίκτες, ανέβασαν την πίεσή τους πιο ψηλά και έφτιαξαν στιγμές μπροστά από την εστία του Κουτσόπουλου, χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Παντελίδη με το πλεονέκτημα των δύο τερμάτων στην πλάτη, έδωσαν χώρο στον αντίπαλο, περίμεναν στα τρία τέταρτα του γηπέδου και ήθελαν να εκμεταλλευτούν τις όποιες κόντρες παρουσιάζονταν. Το τρίτο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Βιγιαρέχο και ολοκληρώθηκε η… «δουλειά» είχε γίνει από το πρώτο μέρος. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον Μαντάκη, απλά έδωσε και… επίσημα τους τρείς πόντους στην ομάδα της Κομοτηνής.





Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Μεντί (67’ Κουτσόπουλος), Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι, Ροτζέριο (46’ Μαχαίρας), Ναπολεόνι (40’ Κασμερίδης), Βασιλείου.

Στον πάγκο: Ακόστα, Μίλιεβιτς, Γεωργίου, Μπουντόπουλος.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Σερφά, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Βαϊρουά (70’ Μακρυδημήτρης), Μουνάφο, Λουσέρο (87’ Βιγιαρέχο), Μπαϊκαρά, Παπαδόπουλος (56’ Κυβελίδης).

Στον πάγκο: Αντίλοβιτς, Μίνγκας, Κοντογουλίδης, Πρίττας.

Διαιτητής: Μαντάκης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Σίπκας (Πέλλας)
Γήπεδο: Λιβαδειάς



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x