Κινηματογράφος

20 χρόνια Ταραντίνο

Μια κασετίνα με 8 ταινίες και 5 ώρες extra bonus features από ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο θα κυκλοφορήσει, με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων στη σκηνοθεσία του πολυτάλαντου καλλιτέχνη. Το «Quentin Tarantino XX» θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου 2012 και θα κοστίζει 119.99 δολάρια (95€). Βασικά, το πακετάκι, θα περιέχει σχεδόν τα πάντα!

Μια κασετίνα με 8 ταινίες και 5 ώρες extra bonus features από ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο θα κυκλοφορήσει, με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων στη σκηνοθεσία του πολυτάλαντου καλλιτέχνη.

Το «Quentin Tarantino XX» θα κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου 2012 και θα κοστίζει 119.99 δολάρια (95€).

Βασικά, το πακετάκι, θα περιέχει σχεδόν τα πάντα!

«Reservoir Dogs», «Pulp Fiction», «Jackie Brown», «Kill Bill: Vol. 1», «Kill Bill: Vol. 2», «Death Proof», «Inglourious Basterds», αλλά και το «True Romance», το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Ταραντίνο είναι η λίστα. Η τελευταία προσθήκη, προφανώς είναι ένας φόρος τιμής στον μακαρίτη Τόνι Σκοτ.

Βέβαια, πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν είναι μέσα στην κασετίνα το «From Dusk Till Dawn» ή το «Four Rooms» (το ένα δωμάτιο το σκηνοθετεί ο Αμερικανός σκηνοθέτης) αφού στην κασετίνα συμπεριλήφθηκαν και σενάρια του. Επιπλέον, λείπει το director's cut του 4ωρου «Kill Bill», με το όνομα «The Whole Bloody Affair», το οποίο είχε παιχτεί το 2011 σε ειδικό αφιέρωμα στο Νιου Μπέβερλι της Καλιφόρνια.

Πάντως όλες οι ταινίες έχουν νέα εξώφυλλα, ένθετα και books - φιλοτεχνημένα από την εταιρία design Mondo, που στον συγκεκριμένο τομέα, είναι μπροστά…

Δείτε το τρέιλερ



Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x