Αγγλία

«Γιατί έκανα τατουάζ το You’ll Never Walk Alone»

Το σίριαλ της παραμονής του Ντάνιελ Άγγερ είχε ευτυχή κατάληξη το περασμένο καλοκαίρι για τη Λίβερπουλ, με τον Δανό αμυντικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και μαζί με αυτό τα …δάχτυλά του με τον τίτλο του ύμνου του συλλόγου. Διαβάστε γιατί πήρε αυτή την απόφαση ο άσος των «κόκκινων».

Το σίριαλ της παραμονής του Ντάνιελ Άγγερ είχε ευτυχή κατάληξη το περασμένο καλοκαίρι για τη Λίβερπουλ, με τον Δανό αμυντικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και μαζί με αυτό τα …δάχτυλά του με τον τίτλο του ύμνου του συλλόγου.

Διαβάστε γιατί πήρε αυτή την απόφαση ο άσος των «κόκκινων».

Ο Δανός αμυντικός ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ, την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο είχε πάρει την απόφασή του νωρίτερα, όταν έγραψε το «YNWA» στο χέρι του.

«Το σκεφτόμουν καιρό και όπως έχω ξαναπεί θεωρώ τον εαυτό μου μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Νιώθω μέλος της πόλης και γενικά πιστεύω πως όσο καιρό είμαι εδώ έχω δώσει και έχω πάρει πολλά», τόνισε ο ίδιος για να συμπληρώσει πως η «απόφαση ήταν εύκολη» για τον ίδιο.

«Είμαι πολύ υπερήφανος και πιστεύω πως τα δάχτυλά μου το δείχνουν αυτό», κατέληξε για το θέμα του τατουάζ ο Άγγερ και αναφέρθηκε στο νέο προπονητή της ομάδας: «Περνάω εξαιρετικά μαζί του στις προπονήσεις. Μου αρέσει και είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί του. Με ενδιαφέρει ο τρόπος που προσεγγίζει το άθλημα και πιστεύω πως μπορούμε να επιστρέψουμε στην κορυφή μαζί του».

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x