Δελτία Τύπου

«Εσύ τι θα πουλήσεις;»

Με δύο νέα διαφημιστικά σποτ «εμπνευσμένα» από την οικονομική κρίση, εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η ιστοσελίδα αγοραπωλησιών και δημοπρασιών .

Με δύο νέα διαφημιστικά σποτ «εμπνευσμένα» από την οικονομική κρίση, εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η ιστοσελίδα αγοραπωλησιών και δημοπρασιών www.ricardo.gr.

Το βασικό μήνυμα που επικοινωνεί η καμπάνια είναι το «Εσύ τι θα πουλήσεις;», προτρέποντας όλους τους ιδιώτες να πουλήσουν στο www.ricardo.gr πράγματα που έχουν στο σπίτι τους και δε τα χρειάζονται πλέον ή τα έχουν βαρεθεί ή δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ. Το σποτ παρουσιάζει αντικείμενα όπως κιθάρα, κόμικ, playstation, laptop, βινύλιο κ.α. μέσα στα οποία κρύβονται χρήματα, ενώ παράλληλα ακούγεται μια χαρακτηριστική μελωδία που προτρέπει τους θεατές να πουλήσουν και να κερδίσουν χρήματα μόνο στο ricardo.gr.

Την παραγωγή της ταινίας έχει κάνει η εταιρία Art Factory.

Το www.ricardo.gr εκτός από ένα site που μπορείς να αγοράσεις και να πουλήσεις καινούργια και μεταχειρισμένα πράγματα, αποτελεί ουσιαστικά και μια κοινότητα (community). Μόλις ολοκληρώνεται μια αγοραπωλησία, αγοραστής και ο πωλητής αξιολογούν ο ένας τον άλλον, θετικά, ουδέτερα ή αρνητικά και έτσι δημιουργείται ένα προφίλ για το κάθε μέλος που είναι ορατό σε όλους. Με αυτό τον τρόπο, πριν ένα μέλος πραγματοποιήσει μια αγοραπωλησία με κάποιο άλλο μέλος, έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την αξιοπιστία και την ποιότητα των συναλλαγών του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x