Stoiximan Super League

Με απουσίες και προβλήματα η προετοιμασία

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, στην μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό την επόμενη εβδομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός είδε πολλούς από τους παίκτες του να απουσιάζουν από την προπόνηση. Παράλληλα η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με έναν ακόμα χορηγό.

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, στην μέχρι στιγμής προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό την επόμενη εβδομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε πολλούς από τους παίκτες του να απουσιάζουν από την προπόνηση. Παράλληλα η ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με έναν ακόμα χορηγό.

Από την σημερινή προπόνηση εκτός από τις απουσίες των Βίλα και Λίλα, οι οποίοι ενσωματώθηκαν με την εθνική ομάδα της Αλβανίας, για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ισλανδία και Σλοβενία αντίστοιχα, ο Χριστόπουλος δεν είχε στην διάθεσή του και τους Φεγκρούς, Ντάσιο, Τζημόπουλο και Ντε Βινσέντι, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Κατά τα άλλα ο Έλληνας τεχνικός έριξε το… βάρος της προπόνηση σε ασκήσεις που περιλάμβαναν κατοχή της μπάλας, αλλά και τελειώματα των φάσεων, ώστε να βελτιωθεί η ομάδα σε αυτόν τον τομέα.

Παράλληλα ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε σε συμφωνία με την «Pizza Fan». Μέρος της ανακοίνωσης της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την PΙΖΖΑ FAN για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x