Επικαιρότητα

Απίστευτο: Χρυσαυγίτης ζήτησε απογραφή στους παιδικούς σταθμούς

Ζητούν τα στοιχεία των αλλοδαπών βρεφών και νηπίων, ανά χώρα προέλευσης, στους παιδικούς σταθμούς της χώρας, τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής! Ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος (ο γνωστός «εγέρθητος»), με ερώτησή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη, ζητά τα στοιχεία!

Ζητούν τα στοιχεία των αλλοδαπών βρεφών και νηπίων, ανά χώρα προέλευσης, στους παιδικούς σταθμούς της χώρας, τα πρωτοπαλίκαρα της Χρυσής Αυγής!

Ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος (ο γνωστός «εγέρθητος»), με ερώτησή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη, ζητά τα στοιχεία!

Να τα κάνει τι;

Ο συγκεκριμένος, σε προεκλογική συγκέντρωση είχε πει ότι αν μπει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή, θα κάνει εφόδους σε νοσοκομεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Μήπως το αίτημά του για τα στοιχεία των παιδιών, προς τα εκεί κατατείνει;

Το παράδοξο της υπόθεσης (όπως γράφει το vima.gr) είναι ότι το υπουργείο Εσωτερικών δεν βρήκε παράλογο το αίτημα του ακροδεξιού βουλευτή. Όπως έχουν καταγγείλει μάλιστα εκπαιδευτικοί, έχουν πάει έγγραφα από τις τοπικές αποκεντρωμένες διοικήσεις, με τη διαδικασία του κατεπειγόντος, στα οποία ζητούνται τα ακριβή στοιχεία των βρεφών που δεν είναι από τη χώρα μας.

Στην Ιεράπετρα της Κρήτης, πάντως, με ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του αρμόδιου για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς νομικού προσώπου, τονίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

Πηγή: Aixmi.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x