Τένις

Η κορυφή είναι μόνο του Φέντερερ!

Διπλό λόγο να πανηγυρίζει έχει ο Ρότζερ Φέντερερ, αν και έπαιξε με τη «φωτιά». Ο νούμερο ένα τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε στον «εμφύλιο» του πολύ καλού του φίλου Στανίσλας Βαβρίνκα (Νο 13) με 2-1 σετ (4-6, 7-6, 6-0) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Σανγκάη. Εξασφαλισμένη η κορυφή για 300η εβδομάδα στην καριέρα του!

Διπλό λόγο να πανηγυρίζει έχει ο Ρότζερ Φέντερερ, αν και έπαιξε με τη «φωτιά».

Ο νούμερο ένα τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε στον «εμφύλιο» του πολύ καλού του φίλου Στανίσλας Βαβρίνκα (Νο 13) με 2-1 σετ (4-6, 7-6, 6-0) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Σανγκάη.

Βέβαια πέραν της πρόκρισης, ο «King Roger» έχει έναν εξίσου σημαντικό λόγο να είναι χαρούμενος. Με την παρουσία του στους «8» εξασφάλισε την κορυφή στην κατάταξη για 300η εβδομάδα(!) στην καριέρα του, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στη συνέχεια του τουρνουά.

Ο Φέντερερ έχασε το πρώτο σετ σχετικά εύκολα, το δεύτερο πήγε στη διαδικασία του «tie break», ωστόσο έδειξε ψυχραιμία και ανέτρεψε την κατάσταση, παίρνοντας το εισιτήριο.

Για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης στην Κίνα θα μονομαχήσει με τον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς, ο οποίος επικράτησε έστω και δύσκολα του Φερνάντο Βερντάσκο.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x