Stoiximan Super League

Η «προσωπικότητα» που έλειπε από του Ρέντη

Η ομαλή λειτουργία των αποδυτήριων του Ολυμπιακού ήταν ο λόγος για τον οποίο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προχώρησε στην πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη ως βοηθού του Λεονάρντο Ζαρντίμ. Από την εποχή που αγωνιζόταν ακόμα στην ομάδα ο 41χρονος (πλέον) τεχνικός ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε τον σεβασμό όλων, ενώ για αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση και θεωρείτο ο κορυφαίος τερματοφύλακας των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Η ομαλή λειτουργία των αποδυτήριων του Ολυμπιακού ήταν ο λόγος για τον οποίο η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ προχώρησε στην πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη ως βοηθού του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Από την εποχή που αγωνιζόταν ακόμα στην ομάδα ο 41χρονος (πλέον) τεχνικός ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχε τον σεβασμό όλων, ενώ για αρκετούς από τους νεαρούς παίκτες αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση και θεωρείτο ο κορυφαίος τερματοφύλακας των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.

Τους πρώτους μήνες από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ζαρντίμ φάνηκε ότι στα αποδυτήρια έλειπε ένας άνθρωπος με ηγετική φυσιογνωμία, ο οποίος γνωρίζει άριστα την ψυχολογία που επικρατεί στα αποδυτήρια των Πειραιωτών.

Η λύση του Νικοπολίδη ήταν ξεχωριστή, αφού – εκτός από την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο – ήταν υπόδειγμα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Όλα αυτά ήταν τα στοιχεία που «ζύγισε» ο Βαγγέλης Μαρινάκης και υλοποίησε την υπόσχεση που είχε δώσει πρόσφατα στους οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου.

Άλλωστε, ο Νικοπολίδης διατηρεί άριστες σχέσεις με όλους τους παλιούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και είναι δεδομένο πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί περισσότερο σε όλα τα επίπεδα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x