Euro 2024

Νίκησε και… περιμένει την Ελλάδα

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Σλοβακία στην έδρα της, καθώς επικράτησε 2-1 της Λετονίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Σλοβάκοι πλέον περιμένουν την Ελλάδα, την οποία υποδέχονται για την τέταρτη ημέρα των προκριματικών. Οι Λετονοί μετά από τρία παιχνίδια παραμείνουν χωρίς βαθμό. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Λιθουανία νίκησε εκτός έδρας το Λιχτενστάιν με σκορ 2-0.

Πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η Σλοβακία στην έδρα της, καθώς επικράτησε 2-1 της Λετονίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι Σλοβάκοι πλέον περιμένουν την Ελλάδα, την οποία υποδέχονται για την τέταρτη ημέρα των προκριματικών.

Οι Λετονοί μετά από τρία παιχνίδια παραμείνουν χωρίς βαθμό.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Λιθουανία νίκησε εκτός έδρας το Λιχτενστάιν με σκορ 2-0.

Σλοβακία-Λετονία 2-1

Οι Σλοβάκοι μπήκαν πάρα πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν στο 6ο μόλις λεπτό μετά την έυστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χάμσικ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Σαπάρα έκανε και το 2-0 για τη Σλοβακία, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν και το 3-0, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Στο 84’ οι Λετονοί κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με το Βερπακόφσκις να σκοράρει με πέναλτι. Ο χρόνος, όμως, που απέμενε δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να πάρουν κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι.

Λιχτενστάιν-Λιθουανία 0-2

Η Λιθουανία πέτυχε την πρώτη της νίκη εκτός έδρας επί του Λιχτενστάιν με σκορ 2-0 για την 3η αγωνιστική της φάσεις των ομίλων των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο δεύτερο ημίχρονο να εξαργυρώσουν την υπεροχή τους, με τον Τσεζνάουσκις να σκοράρει στο 51ο λεπτό και στο 75’, κάνοντας το τελικό 2-0 για την ομάδα του.

Τα αποτελέσματα του 7ου Ομίλου:

Λιχτενστάιν-Λιθουανία 0-2
( 51’, 75’ Τσεζνάουσκις)

Σλοβακία-Λετονία 2-1
(6’ πεν. Χάμσικ, 10’ Σαπάρα- 84’ πεν. Βερπακόφσκις)

Ελλάδα-Βοσνία / Ερζεγοβίνη (21:45)

7oς ΟΜΙΛΟΣ

1. Σλοβακία (3) 7
2. Βοσνία Ερζεγοβίνη (2) 6
3. Ελλάδα (2) 6
4. Λιθουανία (3) 4
5. Λετονία (3) 0
6. Λιχτενστάιν (3) 0

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Βοσνία / Ερζεγοβίνη –Λιθουανία (21:00)
Λετονία-Λιχτενστάιν (21:00)
Σλοβακία-Ελλάδα (21:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x