Euro 2024

Παρηγοριά στον άρρωστο…

«Σούπα» σαν αυτές που θα σερβίρουν (και) στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Όλεγκ Μπλαχίν προσέφεραν Μολδαβία και Ουκρανία. Με απόντα τον προπονητή τους (που νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο λόγω καρδιακού προβλήματος) οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απέναντι σε μια άμυνα που είχε δεχθεί επτά γκολ σε δυο ματς και στο τέλος παρηγορήθηκαν με τον έναν πόντο του άγευστου 0-0.

«Σούπα» σαν αυτές που θα σερβίρουν (και) στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Όλεγκ Μπλαχίν προσέφεραν Μολδαβία και Ουκρανία.

Με απόντα τον προπονητή τους (που νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο λόγω καρδιακού προβλήματος) οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν απέναντι σε μια άμυνα που είχε δεχθεί επτά γκολ σε δυο ματς και στο τέλος παρηγορήθηκαν με τον έναν πόντο του άγευστου 0-0.

Μετά τη νίκη που έχασε «στο τσακ» λοιπόν την περασμένη αγωνιστική στην Αγγλία (ισοφαρίστηκε στο 88’) η Ουκρανία έχασε δυο ακόμα πολύτιμους βαθμούς.

Οι Μολδαβοί, από την πλευρά τους, πανηγύρισαν τον πρώτο δικό τους, ωστόσο -μετά από τρία 90λεπτα- δεν έχουν καταφέρει ακόμα να σκοράρουν.


Τα σημερινά παιχνίδια του 8ου ομίλου

Μολδαβία-Ουκρανία 0-0

Αγγλία-Σαν Μαρίνο (22:00)

Η βαθμολογία (2 αγώνες)

1. Μαυροβούνιο 4 (8-2)
2. Αγγλία 4 (6-1)
3. Πολωνία 4 (4-2)
4. Ουκρανία 2 (1-1)
5. Μολδαβία 1 (0-7) -3 αγ.
6. Σαν Μαρίνο 0 (0-6) -1 αγ.

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Σαν Μαρίνο-Μολδαβία (21:30)
Πολωνία-Αγγλία (22:00)
Ουκρανία-Μαυροβούνιο (22:00)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x