Ελλάδα

«Παραμένει ισχυρός ο Παναθηναϊκός»

Ο Άρης υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα (15/10, 18:45) για την πρώτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και παρότι οι «πράσινοι» έχουν κάνει σαρωτικές αλλαγές σε ρόστερ και τεχνικό επιτελείο, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, δεν εφησυχάζει. Όπως τόνισε ο τεχνικός των «κίτρινων», το «τριφύλλι» εξακολουθεί να είναι ισχυρό και αυτό καθιστά πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας του δεδομένου ότι θα αγωνιστεί χωρίς τους Αμερικανούς της.

Ο Άρης υποδέχεται στο Αλεξάνδρειο τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα (15/10, 18:45) για την πρώτη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και παρότι οι «πράσινοι» έχουν κάνει σαρωτικές αλλαγές σε ρόστερ και τεχνικό επιτελείο, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, δεν εφησυχάζει.

Όπως τόνισε ο τεχνικός των «κίτρινων», το «τριφύλλι» εξακολουθεί να είναι ισχυρό και αυτό καθιστά πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας του δεδομένου ότι θα αγωνιστεί χωρίς τους Αμερικανούς της.

«Είμαστε στην έναρξη του Πρωταθλήματος και η ομάδα δεν είναι ακόμη 100% έτοιμη, κυρίως λόγω του ότι δε θα έχουμε στις τάξεις μας τους τρεις Αμερικανούς που ήταν μαζί μας από την έναρξη της προετοιμασίας. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει η διάθεση από όλους μας να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αν είναι δυνατόν καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού», είπε ο «Τίγρης» και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός, όπως τον παρακολουθήσαμε στα φιλικά του παιχνίδια, αλλά και στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ, παραμένει πολύ ισχυρός, έχει διατηρήσει τη δυναμική που είχε τα προηγούμενα χρόνια και για εμάς θα είναι μεγάλος ο προβληματισμός στο πώς θα τον αντιμετωπίσουμε, κυρίως μέσα στη ρακέτα, όπου υπάρχει ο Σχορτσανίτης, τον οποίο για να αντιμετωπίσουμε χρειαζόμαστε βοήθεια και από άλλους παίκτες. Παίζουμε στο Παλέ, παρουσία του κόσμου μας, που θα μας δώσει την έξτρα δύναμη για να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι αυτό».

Από την πλευρά των παικτών, ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς, σχολίασε: «Στο πρώτο παιχνίδι του Πρωταθλήματος θα παίξουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, προκειμένου να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Έχουμε ένα πρόβλημα με το ρόστερ μας, αλλά οι παίκτες που βρισκόμαστε στην ομάδα θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x