Χάντμπολ

«Να μείνουμε οι πιο… νοικοκυρεμένοι απ’ όλους»

Έτοιμος να κάνει τα πάντα ώστε το χάντμπολ να επεκτείνει ακόμα περισσότερο την απήχησή του στη χώρα μας δήλωσε ο Παντελής Χατζηιωάννου. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο νέος πρόεδρος της ΟΧΕ τόνισε πως πρώτος στόχος του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. θα είναι να διατηρήσει την ομοσπονδία «την πιο νοικοκυρεμένη οικονομικά απ’ όλες». Έθεσε ως άμεση προτεραιότητα, δε, το να εξαπλωθεί το χάντμπολ σε ακόμα περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Έτοιμος να κάνει τα πάντα ώστε το χάντμπολ να επεκτείνει ακόμα περισσότερο την απήχησή του στη χώρα μας δήλωσε ο Παντελής Χατζηιωάννου.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο νέος πρόεδρος της ΟΧΕ τόνισε πως πρώτος στόχος του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. θα είναι να διατηρήσει την ομοσπονδία «την πιο νοικοκυρεμένη οικονομικά απ’ όλες».

Έθεσε ως άμεση προτεραιότητα, δε, το να εξαπλωθεί το χάντμπολ σε ακόμα περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

«Ευχαριστώ τη Συνέλευση για την επιλογή της. Είναι μια δύσκολη εποχή οικονομικά για όλους αυτή που αναλαμβάνουμε, αλλά έχουμε κάνει ήδη κάποιες κινήσεις προς την κατεύθυνση της ανεύρεσης χορηγών», ανέφερε αρχικά ο νέος πρόεδρος της ΟΧΕ και εξήγησε:

«Πρώτο μέλημα μας είναι η ανάπτυξη. Πρέπει να ξεκινήσουμε από τη βάση της πυραμίδας και όχι από την κορυφή. Άλλωστε, η ομοσπονδία χάντμπολ είναι η πιο νοικοκυρεμένη και αν ο προϋπολογισμός του κράτους -έστω και αυτός ο περιορισμένος- αποδώσει τα λεφτά που προβλέπονται, δεν θα χρωστάμε σχεδόν τίποτα προς τρίτους. Τα οικονομικά είναι σε καλή κατάσταση, αλλά πρώτος στόχος μας είναι να κάνουμε πιο ισχυρά τα θεμέλια της ανάπτυξης του αθλήματος. Να επεκταθούμε και σε περιοχές που δεν υπήρχε το χάντμπολ.

Το ξεκινήσαμε πέρυσι στη Θεσσαλία όπου είχαμε εξαιρετική συνεργασία με τους φορείς, ενώ πήγαμε και στο Καρπενήσι. Δεύτερο μέλημα μας είναι να συνεχίσουμε την ορθολογική οικονομική πολιτική, που μας έχει κάνει τη μόνη ομοσπονδία που βοηθάει οικονομικά τα σωματεία της»
.

Και όταν ερωτήθηκε συγκεκριμένα για το οικονομικό σκέλος και το πόσο αυτό συνδέεται με την ανάπτυξη του αθλήματος, ανέφερε:

«Κλείσαμε κάποιες συμφωνίες με χορηγούς και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο, νομίζω, ότι έχουμε μια 15άδα παικτών που παίζουν στην Μπουντεσλίγκα. Κανένα άλλο άθλημα δεν έχει τόσους αθλητές στο εξωτερικό και μάλιστα στο καλύτερο πρωτάθλημα. Αν έρθει και ο κόσμος δίπλα μας και αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο το άθλημα, είμαι σίγουρος πως θα πάνε ακόμα καλύτερα τα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x