Μαχητικά Αθλήματα

Τα εισιτήρια για το Κ-1 της Αθήνας

Το K-1 MAX FINAL 8 θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα (στο κλειστό του ΟΑΚΑ) με την συμμετοχή και του δικού μας, Μιχάλη Ζαμπίδη και όσο πλησιάζει η ημερομηνία των αγώνων (8 Δεκεμβρη) θα εντείνεται η προετοιμασία όχι μόνο των αθλητών, αλλά και των διοργανωτών. Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι τιμές των εισιτηρίων, οι οποίες ξεκινούν από τα 20 ευρώ και φτάνουν στα 150 ευρώ ακριβώς δίπλα από το ρινγκ, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η προπώληση.

Το K-1 MAX FINAL 8 θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα (στο κλειστό του ΟΑΚΑ) με την συμμετοχή και του δικού μας, Μιχάλη Ζαμπίδη και όσο πλησιάζει η ημερομηνία των αγώνων (8 Δεκεμβρη) θα εντείνεται η προετοιμασία όχι μόνο των αθλητών, αλλά και των διοργανωτών.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι τιμές των εισιτηρίων, οι οποίες ξεκινούν από τα 20 ευρώ και φτάνουν στα 150 ευρώ ακριβώς δίπλα από το ρινγκ, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η προπώληση.

Επιπλέον έχει δημιουργηθεί σελίδα για την προώθηση της διοργάνωσης, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αποτελεί το κορυφαίο γεγονός του παγκόσμιου kick boxing.

Ο Iron Mike (νίκησε με νοκ-άουτ τον Chahid στη Μαδρίτη) εξασφάλισε τη συμμετοχή στην οκτάδα του τουρνουά για 8η φορά στην καριέρα του κι εντός έδρας θα επιδιώξει να φτάσει στην κορυφή.

Μιχάλης Ζαμπίδης (Ελλάδα)
Andy Souwer (Ολλανδία)
Αrtur Kyshenko (Ουκρανία)
Yasuhiro Kido (Ιαπωνία)
Andy Ristie (Σουρινάμ)
Reece McAllister (Μ. Βρετανία)
Murthel Groenhart (Σουρινάμ)
Chris Ngimbi (Κογκό)

Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x